Så blev det endelig tid til kvalifikationen til Regionals, og vi er i Danmark allerede mega skarpt afsted! 2 x 40-0 er det blevet til, samt et par stykker der virkelig var tæt på!

Daniel ‘Chrøis’ Chrøis – 40-0 – Playstation 4

Chrøis 40-0 hold til uge 1

“Da jeg endelig havde ramt 20-0 for første gang i FIFA 18, gik det lige pludselig op for mig at TOP 100 Weekly rewards var muligt, jeg spillede virkelig alle mine kampe med seriøsitet, tror det gik rigtig godt fordi at folk grinte lidt af mit hold eller bare smilede fordi mit hold ser useriøst ud, da jeg har brugt rigtig mange coins på 2 spillere, også bare købt cheap team rundt om.. men da jeg ramte 30-0, valgte jeg at afvente mine kampe til under City – Arsenal og Chelsea – United kampen, pga. at jeg har lagt mærke til at mange professionelle FIFA spillere kommentere altid på kampene på twitter, der gik planen dog rigtig godt! Og jeg klarede mig helt til 39, da den sidste kamp skulle spilles var jeg ekstremt nervøs, kommer bagud på en hurtig kontra, og da jeg endelig kommer på 1-1, går han ned og laver kick of glitch.. Men fik vendt kampen i anden halvleg og lukket kampen.”

August ‘Agge’ Rosenmeier – 40-0 – Playstation 4 – Hastag United

Agges udvalgte 11 til uge 1

“Jeg er glad for at få en solid start på kvallen. Lå med feber hele ugen på 38,5 så er overasket over det gik så godt – nu handler det bare om at holde kadencen og sikre sig en plads videre!

Der var en vild kamp der endte 6-6 hvor vi var i straffespark – den kan ses på min youtube kanal, og hvis jeg selv skulle sige det var den rimelig tæt. Generelt set var der mange tætte kampe denne gang, da mit niveau hverken fokus- eller spillemæssigt var på 100 procent denne uge.”

Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf –  39-1 – Playstation 4- Tricked eSport

‘HassanPlayer’s trup til første uge i WL

“Det var faktisk en rigtig hård omgang fordi jeg var til ESWC fra onsdag til lørdag men jeg synes nu alligevel jeg fik klaret begge dele fint. Jeg endte med at være 1 kamp fra at deltage til ESWC og 39-1 er helt bestemt et godkendt resultat at ligge ud med i weekendligaen.
Jeg føler mig meget tilpas med spillet både i H2H og FUT og nu handler det bare om at bygge på og gøre mit hold bedre til fremtiden.

Jeg var hjemme i Danmark søndag 10:00 så jeg tog alle kampene der. Jeg havde prøvet mange gange før at spille alle kampe på 1 dag så jeg var vant til det, men jeg må alligevel indrømme at 5 dage i træk med FIFA blev lidt hårdt i den sidste ende. (ESWC+WL)

Mit ene nederlag minder faktisk utrolig meget om mig nederlag i ESWC kvallen til den japanske mester. Jeg kommer bagud på kickoff også vælger modstanderen at kører bolden utrolig meget rundt i egne kæder. Jeg prøver at holde hovedet koldt men brænder desværre alt for mange chancer, også blev jeg straffet på kontraangrebene.

Chancerne:

Jeg drømmer om regionals, men jeg er også realistisk og ved det bliver utrolig svært. Der er mange danskere der også er kommet godt fra start og det kunne være så fedt at komme på endnu et udenlandsk eventyr med dem allesammen og repræsentere Danmark igen i udlandet.”

Fatih ‘Üstun’ Üstun – 39-1 – Playstation 4

Fatihs hold til uge 1

“Det gik rigtigt godt. Jeg har spillet meget godt i FUT Champs hele året så jeg er virkelig glad for at fortsætte det gode spil her i kval måneden, når det virkelig gælder.

Jeg er utrolig uheldig med mit nederlag som kan ses på fut Champions Channel. Min modstander timewaster virkelig meget hele kampen og jeg brænder en kæmpe chance i 90 minut til at udligne men 39-1 er et fint resultat trods alt.
Jeg håber fortsætte sådan hele måneden igennem og kvalle mig til regionals”

Andre nævneværdige resultater:

Frederik ‘Fredberg‘ Fredberg – 38-2
Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen – 38-2
Daniel ‘Dingo’ Kristensen – 38-2
Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg – 37-3
Carl-Emil ‘Carly’ Lindblad – 36-4

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.