August ‘Agge’ Rosenmeier, Mikkel ‘LordHjorth’ Bach og Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen har alle tre kvalificeret sig til FUT Champions Cup #3, der afholdes i januar næste år.

Det bliver endnu en gang med dansk deltagelse, når FUT Champions Cup #3 i januar måned skal afholdes.

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, nærbilledeEn voldsom hård weekend resulterede nemlig endnu en gang i flere danske succeshistorier, eftersom både August ‘Agge’ Rosenmeier, Mikkel ‘LordHjorth’ Bach og Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen sikrede dem selv en plads til den fortsat ukendte destination gennem denne weekends onlinekvalifikation.

Alle tre formåede først at sikre videre avancement fra det utrolig svære swiss-grundspil, hvorefter de i fællesskab fulgtes ad med sejre i henholdsvis runde 1, 2 og 3, før de ved at være nået frem til 4. runde kunne fejre billetten til det kommende live-event.

For Agge og LordHjorths vedkommende blev dette den tredje FUT Champions Cup, som de kvalificerer sig til ud af tre mulige, mens det for Marcuzo betød, at han nu langt om længe fandt sit høje niveau frem og dermed sikrede sig sin første kvalifikation til et live-event.

Der skal herfra lyde et stort tillykke til de tre med kvalifikationen, og vi glæder os naturligvis til at følge dem i aktion til en stjernespækket liveturnering.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.