AGFs spillende FIFA-coach Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg er på ingen måde bange for at foretage ændringer undervejs i eSuperligaen. Læs her hvad han har at sige om århusianernes start på sæsonen.

I dag klokken 17:15 sparkes 7. runde af eSuperligaen i gang. Aftenens sidste kamp på A-streamet står mellem FC Midtjylland og AGF, der møder hinanden til noget af et brag med kampstart klokken 20:45.

Inden vi kommer så langt, skal vi dog høre, hvad AGFs FIFA-ansvarlige Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg havde at sige om sit holds indledning på sæsonen, da vi tog en snak med ham i weekenden.

Det er super flot at starte de første seks runder med kun ét nederlag til ligaens kæmpefavoritter FCK, og at være så tæt på dem er fantastisk. Vi forventer egentlig bare at komme i top 8 og til playoffs, og så må vi tage én kamp af gangen derfra,” fortæller den spillende coach, der blot har ladet sig selv spille én enkel kamp indtil videre som følge af en utrolig overbevisende start fra både Fatih Üstün og Niklas ‘N1ller’ Jakobsen. Han afviser derimod ikke, at vi muligvis får ham og holdet fjerde spiller Frederik Ellegaard at se i aktion snarest.

De to spillere har de suverænt bedste FUT-hold og præsterer også bedre end både Frederik og mig selv. De bedste skal have langt de fleste kampe, men vi kommer til at se rotationer igen, så både Frederik og jeg kommer til at vise, at vi også kan være med. Jeg er tilfreds med Fatih og Niklas, og de skal være stolte. Nu er de begge også med helt fremme til Global Series-kvalifikationerne i weekenderne, så de har meget at se til, hvilket gør mig tilfreds med deres præstationer. Vi kan dog blive endnu bedre, men vi gemmer det bedste til finalen,” lyder det fra den tilfredse PrimeTurbo, der også har god grund til at være det, når der kigges på tabellen, hvor AGF lige nu har sneget sig op på en flot andenplads.

I denne uge kan der til gengæld blive vendt op og ned på det hele, når to meget svære modstandere venter i form af FC Midtjylland og dernæst Brøndby tirsdag aften. Af den årsag er denne spilleuge naturligvis også den, som PrimeTurbo ser mest frem til.

Jeg ser meget frem til kampene mod Brøndby og FCM i denne uge, da det kan være kampe, der virkelig giver gode muligheder for top 8, og skulle vi ende med 6 point, selv om det bliver ufattelig svært, så ser det rigtig, rigtig godt ud,” siger han og knytter efterfølgende en kommentar til ligaens format, som han udviser stor begejstring for.

Jeg synes, det er fedt, at FIFA bliver mere en holdsport. Jeg tror netop, at det aspekt giver bedre mulighed for at give spænding i kampene, så det er et fedt format. Det har været godt planlagt, og formatet gør, at mange flere kan være med og vise sig på den helt store danske scene, hvilket udvikler mange flere spillere,” fortæller PrimeTurbo, der slutter samtalen af med at give sit bud på ligaens top 3 inden playoffs, lige når grundspillet er færdigspillet.

Jeg tror, at top 3 kommer til at se ud som følger:

  1. FCK
  2. Brøndby IF
  3. AGF

Vi takker Lars Korreborg for snakken og ønsker AGF held og lykke med resten af sæsonen!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.