FUT Champions Cup #1 nærmer sig for alvor, og det er derfor blevet tid til at snakke med de seks kvalificerede danskere.

På fredag går det hele løs, når Spaniens største indendørsarena ligger rammerne til en af verdens absolut største FIFA-turneringer i år, nemlig FUT Champions Cup #1, der bliver afholdt i Barcelona.

Som optakt til turneringen har vi nu snakket med de seks danske FIFA-spillere, som har formået at kvalificere sig til turneringen gennem gamemodet FUT Champions, og de første, vi har talt med, er sidste års danske VM-deltager, Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen, og den tidligere danske VM-mester, August ‘Agge’ Rosenmeier.

Igennem hele FIFA 17 gjorde Marcuzo og Agge sig bemærkelsesværdige på den internationale FIFA-scene, hvor det blandt andet blev til en lang række af deltagelser ved internationale turneringer rundt omkring. For Marcuzos vedkommende blev det endda til en international titel, da han vandt FIFA Interactive Club World Cup sammen med sit tidligere hold, Brøndby eSport. Nu stiller han derimod op til årets første udenlandske turnering for engelske Manchester City, og dette glæder han sig enormt meget til.

Jeg er rigtig spændt! Det er den første store turnering hidtil i FIFA 18, og jeg glæder mig til at se, hvor hver især ligger med hensyn til niveau, da det først er dér, det for alvor bliver testet,” fortæller Marcuzo, der dog samtidig frygter, at han ikke møder optimalt op til turneringen:

Desværre ligger jeg med feber lige nu, så jeg tvivler på, at jeg får spillet meget op til, men ellers får jeg hundrede procent spillet om torsdagen derovre, inden det går løs.

Agge ser ligeledes meget frem til sin første internationale turneringen i 2018, og ligesom Marcuzo glæder han sig til at finde ud af, hvor niveauet ligger hos konkurrenterne.

Jeg glæder mig rigtig meget til den første internationale major. Det er altid sjovt at se, hvordan man ligger i hierarkiet internationalt!

Desværre, set med danske briller, er timingen heller ikke helt perfekt for Agges vedkommende, som måske havde foretrukket, at turneringen lå i sidste måned.

Hvis du havde spurgt mig i november eller december, havde jeg haft en utrolig selvsikkerhed. Pt. føler jeg, at der har været et lille formdyk, men jeg tror, det har haft noget med koncentrationen at gøre – og den skal nok være dernede. Jeg ved ikke helt præcist, hvordan jeg står dernede, men jeg har egentligt en meget god mave fornemmelse,” lyder de fortrøstningsfulde ord dog fra Hashtag United-spilleren.

Hernæst har vi hørt dagens to hovedpersoner om deres forventninger til turneringen. Og på dette punkt er de også ganske ens.

“Mine forventninger er at komme videre (slutte i top 8) og så tage den derfra. Jeg vil dog i første omgang tage én kamp af gangen. For første gang i meget lang tid føler jeg langt fra, at jeg er favorit – derfor har jeg alt at vinde og intet at tabe,” siger Agge, imens Marcuzo fortæller følgende:

Jeg føler mig egentlig ret selvsikker. Jeg ved, at hvis jeg rammer dagen, så er top 8 langt fra uden for rækkevidde. Jeg håber på at ramme top 8, og det er også den ambition, jeg går ind med til turneringen. Ellers er det bare at tage én kamp af gangen, og se hvor langt det tager en.

Med hele seks danskere i blandt de 64 PlayStation 4-deltagere bør de danske drenges chancer være stærkt til stede. Dette er både Agge og Marcuzo også enige i.

Gorilla mod Agge under ESWC-finalen tilbage i 2015. Her tog Agge sejren over den nuværende verdensmester efter et stort comeback.

Jeg ser danskernes chancer som værende gode, og jeg tror på, at vi kan gå hen og ende med 1-2 i top 8. Jeg har stor fidus til Stranger fra Tyskland, Timox, Shellz og August,” lyder Marcuzos bud på danskernes chancer og turneringens favoritter, imens Agges bud på det samme var stort set identisk.

Vores chancer er gode. Vi har et højt niveau herhjemme, og jeg tror nok, der bliver et par stykker af os, der kommer til at være med langt fremme. På PS4-siden tror jeg på Marcus, fordi han er latterlig god til at bruge sine offensive spillere godt. Udover det tror jeg på stabile resultater fra Timox og the Stranger. Det er umiddelbart de tre, jeg synes ser rigtig stærke ud, men overordnet set kan alt ske, og det handler meget om dagsformen.

Sidst men ikke mindst har vi spurgt ind til de to spilleres holdvalg, eftersom alle deltagere har samtlige FUT-spillere til rådighed under turneringen.

Jeg har fået implementeret et par TOTY-spillere og har mere eller mindre næsten holdet på plads. Jeg er dog ikke bange for at rokere og tage chancer, hvis det ikke fungerer. Jeg vil dog vælge at holde mine kort tætte på nuværende tidspunkt,” fortæller Agge. Marcuzo ønskede heller ikke at afsløre for meget.

Jeg har nogle idéer om, hvordan mit hold kommer til at se ud, men jeg er ikke helt sikker endnu.

Sørg for af følge med her på siden hvor vi vil lægge del 2 og 3 af optakten op inden længe.

Sports-Gaming.dk er inviteret til Barcelona af EA Sports for at dække turneringen live – se med hele weekenden hvor vi leverer en masse spændende indhold.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.