I lørdags formåede Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach at vinde Elgiganten FIFA Tour #3 i Kolding. Vi har nu fanget den glade Wicked Gaming-spiller til en snak om sejren.

Jeg stod tilbage med en enorm glæde, da finalen blev fløjtet af“, indledte Mikkel Hjorth Bach sit vinderinterview med, dagen efter han formåede at gå hele vejen til Elgiganten FIFA Tour #3 i Kolding Storcenter.

Det havde været en lang og hård dag, og at slutte den af med en sejr var bare en fantastisk følelse. Jeg er virkelig glad for sejren, også i og med det er min anden store H2H-turnering i år jeg vinder, sammen med Copenhagen Games. Så at bevise mit niveau på den måde er super fedt,” fortsatte han og kom herefter med et bud på, hvad der sikrede ham de ekstra marginaler, man skal have med sig på dagen.

Min kynisme var helt afgjort nøglen til sejren i dag. Jeg brænder vel reelt set kun to store chancer i kvartfinalen, semifinalen og finalen tilsammen, og hvis man kan holde den på det, er man langt. Derudover stod jeg godt defensivt, og det var ikke mange mål, jeg lukkede ind.

Med FIFA 18 lige om hjørnet, kunne vi naturligvis ikke undlade at spørge ind til, hvor optimistisk han er omkring det kommende FIFA-spil.

Top 3 til Copenhagen Games. Fra venstre: Lasse Bækkelund, Mikkel Hjorth Bach og Frederik Fredberg.

Jeg er meget glad for måden, FIFA 17 er forløbet. Jeg har vundet to store events og er rykket op som nummer to på ranglisten. Det kan jeg kun være glad for. Jeg er rigtig optimistisk frem mod FIFA 18, og jeg er selvfølgelig virkelig sulten efter at få endnu et godt år, når jeg kigger tilbage på det år, jeg har haft,” svarede han hertil.

Med sin stadig unge alder, flere store præstationer henover året i FUT Champions og tilmed et højt offline-niveau, havde ‘Rævehjorth’ selvfølgelig kun ét svar til, hvad det fremtidige mål var for ham.

Mit mål næste år er hundrede procent at tage skridtet til VM. Jeg ved, det bliver sindsygt svært, men for mig er det ‘all in’ på VM næste år, og det er en høj målsætning, men jeg tror, det kan lade sig gøre. Jeg kommer til at lægge rigtig meget tid i kvalifikationen for at opnå det. Det er man nød til, hvis man vil være med,” lyder de afsluttende ord fra lørdagens vinder.

Vi ser frem til at følge med i Mikkel Hjorth Bachs vej mod VM næste år samt følge ham ved de mange kommende turneringer herhjemme også og få svar på, om han formår at holde sig indenfor top 2 i Danmark.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.