Tirsdagens runde i Esuperligaen bød på mange spændende kampe, og kampen mellem Vejle og Randers var bestemt ingen undtagelse. Mohamad Al-Bacha havde i den første af de to kampe slået ”JoeFromDenmark” med cifrene 1-3, og derfor så det altså sort ud for LordHjort, der som udgangspunkt skulle vinde med 3.

Det lavede han dog hurtigt om på, da han allerede i 4. Minut kom foran ved Kylian Mbappe, og sidenhen gik det kun en vej for den unge københavner, der gik hen og vandt kampen for Vejle. Sejren blev på smukkeste vis cementeret af det brasilianske Icon, Socrates, som Mikkel har på holdet af en speciel grund: ”Hans skud med begge ben er drabelige”. Sejren var en bedrift som Mikkel selv havde tiltro til lige fra starten:

”Jeg tænkte at det vigtigste var at gå ind til kampen mod Hassan og tro på det. Jeg ved jeg kan lave mange mål så det handlede bare om at tro helhjertet på comebacket.”

LordHjorthsom er blevet kaldt det største talent i dansk Fifa gennem flere år, føler dog trods sin beskedne alder på 17 år ikke, at man kan kalde ham for et talent længere: ”For at være ærlig ser jeg ikke mig selv som et talent mere. Jeg føler mig etableret på topscenen.” Og hvis man tager et kig på Danmarksranglisten, er den udtalelse helt berettiget. Hjort ligger i øjeblikket nummer 1 på Danmarksranglisten, og kan derfor tilmed kalde sig den mest succesrige danske FIFA-spiller gennem de seneste 2 år.

Næste gang vi får lov at se Hjort i aktion er D.26 november, når Vejle i eSuperligaen tager i mod Silkeborg. En kamp hvor vejle må siges at være klare favoritter.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.