Agge slår Ajax Lev med samlet 5-4 og er nu klar til PS4-kvartfinalen, som spilles klokken 16:00.

De første 1/16-finaler er netop færdigspillet. Flere overraskelser opstod imellem disse kampe.

MoAuba fra Werder Bremen gik ubesejret igennem swiss-gruppespillet i går, men han fik altså timet sit første nederlag meget uheldigt. Det blev nemlig til et nederlag mod spanske AndoniiPM, som havde en vanskellig dag i går, men derimod ligner en, der har fundet sit gode spil frem i dag.

Ligeledes i kampen mellem MegaBit og Ajax Dani gik sejren ikke til forhåndsfavoritten. Kommentator Richard Buckley fortalte inden kampen, at han havde mødt Ajax-profilen på hotellet i morges, der her røbede, at han ville møde op med en plan b til kampen. I stedet for at spille sit eget hurtige spil, forsøgte hollænderen sig nemlig med et boldbesiddende spil, der tilsyneladende virkede perfekt, eftersom tyske MegaBit aldrig fik sit eget spil op at køre.

Den seneste række af kampe inkluderede blandt andre kampen mellem brasilianske Ébinho og NRaseck, hvor sidstnævnte stod med favoritrollen. Det var dog igen igen den undertippede, som løb med sejren, og Ébinho har nu både slået Gorilla og NRaseck ud og ligner mere og mere en spiller, man ikke skal afskrive.

Heldigvis set med danske briller blev der ingen store overraskelser i opgøret mellem Agge og Ajax Lev, da Agge på rutinerende vis leverede en flot 5-4-sejr efter henholdsvis en 3-2-sejr og en pointdeling i kamp 2, som endte 2-2.

Agge spiller næste kamp klokken 16:00 mod Gilles_1996. Der køre til gengæld kampe hele dagen på EA Sports FIFAs stream, som du kan følge på vores opdateringsside.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.