For anden weekend i træk er det lykkes Daniel ‘Dingo’ Kristensen at ramme 40 sejre i FUT Champions. Hør her hvad han har at sige om kvalifikationen, der starter i næste weekend.

I næste weekend står den længeventede FUT Champions-kvalifikation på spil, og her kræver det naturligvis, at man præsterer Weekend League efter Weekend League.

For Daniel ‘Dingo’ Kristensens vedkommende handler det derimod blot om at fortsætte den nuværende form, efter han i den netop afsluttede weekend kunne gøre én 40-0-weekend til to. For anden uge i træk gik han nemlig ubesejret igennem samtlige 40 kampe, og den danske FIFA-spiller kan derfor gå ind til kvalifikationen med en stor selvtillid.

Det har uden tvivl været en hård måned med svære kampe hver eneste uge. Jeg må sige, at efter mit hold er blevet opgraderet, har det været lettere at vinde de svære kampe,” fortæller Dingo om denne måned i FUT Champions, hvor det lykkedes ham at ende som nummer otte i verdenen. Og som det fremgår, virker det til, at danskeren er blevet mere og mere tilfreds med sit hold – men føler han sig mon så også klar til at konkurrere om de eftertragtede kvalifikationspladser?

Jeg føler mig hundrede procent klar, og jeg håber, at jeg kan holde formen og kvalificere til de forskellige turneringer,” lyder de optimistiske ord fra hovedpersonen.

Når de alvorlige og uhyre vigtige kampe står på spil fra næste weekend af, er der dog andre elementer, der kan koste dyrt, end blot det at have spillet på plads, hævder Dingo til sidst i interviewet:

Jeg tænker mest, det er koncentrationen, som skal være på plads, for jeg føler, at jeg spillemæssigt er ved at ramme det niveau, som jeg skal til.

Det bliver spændende at følge Dingo- såvel som alle andre danskeres vej til verdensmesterskabet, der altså, som nævnt flere gange, har kick off fra næste weekend af.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.