Magnus ‘Shiny’ Olesen fik igennem FIFA 17 fremvist sit store FIFA-talent, og nu er han klar til nye udfordringer sammen med sit nye hold, Ambush Esport.

Så sent som i fredags kunne Ambush Esport præsentere et nyt ansigt til sin FIFA-afdeling, og ikke mere end tre dage skulle der så gå, før de nu har valgt at hive endnu en stor nyhed op af hatten.

Den unge FIFA-spiller, Magnus ‘Shiny’ Olesen, fik i løbet af FIFA 17 slået sit navn fast på den danske FIFA-scene, da han snuppede en af de attraktive Waoo FIFA Liga-pladser, der gav adgang til den kommende sæson, og i denne virtuelle liga kommer han altså til at repræsentere Ambush Esport fremfor Sørby eSport.

Det blev nemlig slået fast efter forhandlinger imellem de to FIFA-hold, der blev enige om en fair løsning.

Jeg har valgt at skifte fra Sørby til Ambush, fordi jeg har lyst til at prøve noget nyt, og det virker til, at Ambush har styr på fremtiden, ud fra de snakke jeg har haft med Zouheir (manager for Ambush). De har blandt andet signet Adel, som er en meget erfaren træner, og derudover er holdet fyldt med gode spillere, som kan være med til at udvikle mig mere,” fortæller den involverede spiller, Shiny, selv om skiftet, mens hans nye manager også ønskede at knytte en kommentar om handelen.

Magnus Olesen vandt Super Sunday #4 tilbage i juni-måned, da FC Nordsjælland lagde stadion til en fantastisk dag i FIFA’ens tegn.

Aftalen er kommet i stand på baggrund af et stærkt samarbejde mellem Ambush og Sørby, hvor det igennem hele forhandlingsperioden har været tydeligt, at alle parter tænkte på Magnus og hans udvikling fremfor at fastlåse en spiller til en kontrakt og hæmme hans udvikling resten af kontraktperioden. Sørby og vi er blevet gensidigt enige om frikøbsklausulens størrelse, og det er mig en glæde at sige velkommen til vores sidste spiller,” lyder ordene fra Ambush-manageren Zouheir Chreih, der samtidig slår fast, at dette var den sidste signing i denne omgang. Efterfølgende kommer han desuden ind på, hvilke elementer ved holdets nyeste spiller, der havde særlig indflydelse på den nye aftale.

I Magnus får vi ikke kun et talent, men et talent, som også har vist resultater. Det er ikke svært at se, at han er blevet vejledt og trænet korrekt, og det er naturligvis Sørbys og ikke mindst Gass’ fortjeneste,” siger han, hvorefter han slutteligt henviser de to seneste signing til at være Ambushs to Waoo FIFA Liga-repræsentanter.

Med Dørge, som vi fik på kontrakt i fredags, og Magnus i dag, kan vi samtidig præsentere vores Waoo FIFA Liga-lineup.

Til sidst skal vi igen tilbage til Shiny, der forventer følgende til sin tid på Ambush-holdet:

Jeg forventer, at vi kommer til at gøre det godt og måske endda få nogle turneringsejre, fordi vi er et hold med masser af gode spillere, og med Adel som træner og en ejer i Zouheir, der går meget op i sine spillere og deres vilkår er jeg sikker på, at vi nok skal klare det godt.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.