Hele seks danske FIFA-spillere formåede at kvalificere sig til Regionals igennem FUT Champions i november måned. Vi har nu taget en snak med hver og en, og her får I de første tre af dem.

I november måned blev PlayStaion 4-siden af FUT Champions-leaderboardet en kæmpe succes set med danske briller. Hele seks danske FIFA-spillere formåede nemlig at ende i den prestigiøse top 64 og kunne dermed tage skridtet videre i kvalifikationerne til FIFA eWorld Cup, når den første Regionals-kvalifikation står for skud.

Med så stærk en dansk line-up må danskernes chancer ses som værende ganske positive, og det er altså her bekræftet, at det bliver Fatih Üstün, Frederik Fredberg, Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen, Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf, August ‘Agge’ Rosenmeier samt Daniel ‘Dingo’ Kristensen, som skal repræsentere de røde- og hvide farver. De tre sidstnævnte har vi netop talt med, og herunder kan du høre hver deres reaktion til at have endt i top 64

HassanPlayer:

Det er virkelig en drøm, der går i opfyldelse. Jeg har kæmpet for at komme med også hele sidste år, hvor det desværre ikke lykkedes. Så, at det endelig blev en succes allerede i første forsøg i FIFA 18, betyder virkelig, virkelig meget.

Agge:

Det var befriende, da jeg var oppe 1-0 i sidste kamp efter fem minutter, og jeg kunne mærke, jeg var bedre end min sidste modstander – der vidste jeg godt, den var hjemme. Det føles godt, men så ikke bedre end det. Jeg har ikke gjort noget endnu, og lige så hurtigt folk er til at ride med på bølgen og hype mig op, lige så hurtigt er folk klar til at hive mig ned igen, hvis jeg ikke præsterer. Folk forventer tit ret store ting af mig, så jeg tager en meget stille og roligt approach til alt i år. Jeg vil gøre mit bedste, og jeg ved, jeg har kvaliteterne til det – jeg har rigtig meget momentum og selvtillid i øjeblikket, og det skal jeg prøve at udnytte, men jeg tager en ydmyg tilgang til tingene.

Dingo:

Sports-Gaming.dks billede.Det føles uden tvivl fantastisk! Det har virkelig været nogle hårde uger, så det er dejligt endelig at blive belønnet for ens hårde arbejde.

Desuden har vi yderligere givet dem hver deres spørgsmål, og for HassanPlayers vedkommende, først og fremmest, bliver dette Tricked eSport-spillerens VM-kvalifikations-debut. Den manglende internationale erfaring frygter han dog ikke i særlig stor grad.

Jamen selvfølgelig er det et minus, at jeg ikke har den helt store internationale erfaring, men det kommer kun, hvis man bliver ved med at kæmpe. Jeg ved, at turneringen bliver utrolig hård at vinde.

HassanPlayer og Bacha til FIWC 2016.

Hvis vi bare glemmer de udenlandske navne, så er der altså fem andre danskere, som hedder Fatih, Agge, Cuzo, Dingo og Fredberg, der alle er af højeste kaliber. Jeg glæder mig helt vildt til at komme afsted nu. Jeg ved, at turen bliver sindsyg fed, uanset hvad med de her drenge, men målet er helt sikkert, at jeg skal derned og yde mit bedste. Uanset hvad der sker, så er jeg stolt over at have nået så langt, og nu begynder træningen for alvor til turneringen i januar,” fortæller han.

International erfaring – det må man dog sige, at Agge har. I sin kommentar til at være kvalificeret hæftede han sig dog ved det store pres, der ligger på ham, men herudover har vi også hørt ham, hvem af hans landsmænd han tror mest på kan gå hen og levere en verdensklasse præstation. Her var der særlig én af de andre deltagere, som havde særlig meget international succes i FIFA 17.

Der hersker ikke nogen tvivl om, at jeg har en stor fidus til Marcus, som er gået hen og blevet en af mine bedste venner udenfor FIFA også. Jeg synes allerede tilbage i FIFA 16, at han var en meget dygtig spiller, og derfor anbefalede jeg ham også til Brøndby i FIFA 17, og hold nu op nogle skridt han har taget. Han er i min optik en af de allerbedste spillere i verden allerede nu. Han er efter min mening den bedste af de danskere, der er kvalificeret og har derfor den størst mulige chance for at gå hele vejen. Med det sagt, så har de andre fire danskere også en god chance. Vi er en nation med stor kvalitet, og jeg mener også, at mange af dem såsom f.eks. Fredberg har fået opbygget international erfaring i form af FIWC Regionals og ESWC, hvilket kan gå hen og blive udslagsgivende til Winter Cup. Jeg støtter alle mine landsmænd og håber på det bedste for dem,” lyder ordene fra den tidligere verdensmester og nuværende spiller i Hashtag United.

Sidst men ikke mindst, så havde også Dingo stor tiltro til sine landsmænd, da vi spurgte ham om de danske FIFA-spilleres chancer ved den kommende Regionals-kvalifikation.

Jeg er helt overbevist om, at vi nok skal gøre det godt til turneringen. Vi har alle meget erfaring ift. offline turneringer, så vi skal nok få skabt nogle gode resultater.

Inden længe kan I her på siden læse om vores snak med de tre resterende danskere, der formåede at kvalificere sig i denne måned, så følg godt med her på siden.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.