Kvalifikationerne til VM er ovre, men danskerne fortsætter naturligvis med at klø på. I denne weekend gik både Andreas Kaalby og debutanten Daniel Melgaard ubesejret igennem Weekend League.

Endnu en positiv FUT Champions-weekend set med danske øjne er nu veloverstået. To danske FIFA-talenter gik nemlig 40-0 i den seneste weekend. Her er der tale om Andreas Kaalby, som også gik ubesejret gennem Weekend League i sidste uge, samt Aalborg eSports Daniel Melgaard, der før denne weekend aldrig havde ramt den flotte score.

Sidstnævnte tog vi en snak med forleden, kort efter det lykkedes ham at kæmpe sig gennem weekenden.

Det føles fantastisk at kunne være en del af 40-0-klubben i Danmark. Jeg har spillet rigtig mange Weekend Leagues i år, og jeg synes selv, jeg har forbedret mig rigtig meget, som tiden er gået. Det handler om at være skarp og være god til at bevare koncentrationen i alle 40 kampe, da det er rigtig mange kampe, man skal igennem. Men det er en kæmpe lettelse at kunne slutte FIFA 17 af med en 40-0,” fortalte debutanten Daniel Melgaard først og fremmest, der trods en stresset weekend heldigvis havde folk med på sidelinjen.

Det har været utroligt hårdt og stressende at kæmpe sig igennem alle 40 kampe, men heldigvis sad jeg på Skype med Kent Brylle, Lucas Krøll og Magnus Shiny, som støttede mig igennem mange af kampene.

Til sidst ønskede vi også at høre Daniel Melgaard, om han mente, at niveauet i FUT Champions var faldet her efter kvalifikationerne er overståede.

Jeg vil ikke sige, at det er blevet lettere at spille FUT Champions. I starten var det nemmere at komme i top 100, da alle startede samme sted angående hold og coins. Men det er klart, at niveauet har været på sit højeste, når det er VM, der har stået på spil.

Det nye medlem af 40-0-klubben betyder dermed, at hele 11 forskellige dansker nu har ramt den unikke score, hvoraf størstedelen af dem har ramt den op til flere gange. Ganske imponerende må man bare sige, og dette tal skal vi bestemt ikke afskrive kunne blive endnu højere, før FIFA 17 er afsluttet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.