Fredag blev Andreas Kaalby præsenteret som Ambush-spiller. Om en uge skal han spille sin første turnering for dem. Vi har talt med den unge FIFA-spiller.

I vores interview med Zouheir Chreih i går fortalte Ambush Esport-manageren, at sin FIFA-trup ønskede at bringe Andreas Kaalby til organisationen. Det er nu blevet en realitet, og første opgave som Ambush-spiller bliver næste lørdag, når FIFA Elgiganten Tour rammer Kolding.

Læs mere og køb billet her

Vi har derfor taget en snak med Kaalby omkring skiftet fra Falcons eSport til Ambush Esport samt den kommende turnering.

Sports-Gaming.dks billede.Jeg valgte at tage skiftet fra Falcons til Ambush, fordi Ambush altid har været en organisation, jeg har holdt øje med. Da de så kom med tilbuddet, og jeg havde muligheden for det, var der ikke så meget tvivl, hvad jeg ville,” fortæller hovedpersonen og uddyber:

Falcons var et rigtig godt sted, og de viste kun tillid og støtte, men jeg følte, mine muligheder for udvikling var bedre i Ambush end Falcons, og så har Ambush Gass som træner samt to gamle holdkammerater og to rigtig fede personligheder, hvilket også var med i mine overvejelser.

Kaalby har haft et flot år på scenen blandt andet senest med sin tredjeplads til Elgiganten FIFA Tour #1. Af den årsag går han også ind til sit nye ophold og slutningen af FIFA 18 med høje forventninger.

Mine mål i Ambush var de samme som før. Jeg ønsker at vinde de turneringer, jeg stiller op til, og jeg håber også for mine holdkammerater, at de gør det godt. Mit mål er at nå top 10, inden FIFA 18 er omme, og der føler jeg helt sikkert, at Ambush kan hjælpe mig meget,” lyder det fra Kaalby, der dertil også går ind til turneringen i Kolding med optimisme og tro på egne evner.

Sports-Gaming.dks billede.

Mit mål til Kolding er egentlig meget simpelt. Sådan som jeg spiller pt, kan jeg ikke se, hvorfor jeg ikke skulle kunne vinde det hele. Det bliver dog svært, når der er så mange dygtige spillere med, og det er et andet gamemode end H2H, men jeg tror på mig selv og håber, at jeg kan tage spillet fra H2H over til VM-mode. Jeg forventer samtidigt, at en af os fra Ambush rammer top 4 mindst, og vi støtter hinanden, selv om vi måske er røget ud.

Som sædvanlig sluttede vi naturligvis af med at stille spørgsmål, om han følte, at han havde opnået det, han ville i år.

I H2H har jeg opnået det, jeg ville, og mere endda. H2H har helt klart været min stærke side i år, og det viste jeg også senest med en tredjeplads til Aalborg, hvor jeg føler, marginaler holdte mig væk fra at vinde det hele. I FUT har jeg dog slet ikke kunne finde gamle niveau, hvor jeg virkelig havde sat mig for, at jeg skulle kvalificere mig til regionals i år. Derfor er jeg utroligt skuffet over mig selv dér, og jeg håber virkelig, jeg kan genfinde mit niveau i FUT næste år,” bliver de afsluttende ord fra Kaalby i denne omgang. 
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.