På bekostning af store omrokeringer består Ambush Esports trup nu af fire spillere. Vi har talt med holdets ejer og manager, Zouheir Chreih, om situationen.

Her til formiddag kunne Ambush Esport på deres Twitter præsentere holdets nyeste tilføjelse:

Andreas Kaalby er navnet, og han er efterhånden en velkendt spiller på den danske FIFA-scene, blandt andet efter mange 40-0-resultater i Weekend League og senest med en tredjeplads til Elgiganten FIFA Tour #1 i Aalborg.

Sports-Gaming.dks billede.Kaalby er en af de spillere, som både Johan, Aldin og Mudi har peget på, at de gerne vil have i truppen, så da jeg spurgte efter en kontakt hos Falcons for at tale med dem om Kaalbys kontrakt, fik jeg at vide, at han endnu ikke havde skrevet under. Så der kom jeg bare med et tilbud, som heldigvis blev accepteret. Mine forventninger er, at han fortsætter med at vise det kæmpemæssige talent, han har, og så er jeg sikker på, at både han og resten af holdet stiger på ranglisten,” fortæller holdets ejer og manager, Zouheir Chreih, om signingen.

Zouheir Chreih måtte dog samtidig også vinke farvel til tre af holdets daværende spillere.

Jakob ‘JKFIFA’ Kristensen, Daniel ‘Balkan Beast’ Agassi og Malthe ‘Kontradørge’ Dørge er nu alle fortid i organisationen, hvilket naturligvis var til stor frustation for manageren, der ikke var bleg for at fortælle årsagen til dette.

Omrokeringerne skyldes en del ting, men den egentlige grund er, at jeg ikke har givet spillerne de værktøjer og den tid, de bruger, for at fastholde motivationen Jeg tror desværre jeg har gabt over for meget, som har resulteret i omrokeringerne,” lyder den triste melding fra Zouheir Chreih, som til gengæld mener, at det er det bedste for hans trup på nuværende tidspunkt:

Men der er kun kommet gode ting ud af det. En af de bedre er, at vi har et homogent hold nu, hvor alle er på samme plan, og som stadig ikke har vist deres fulde potentiale. Udover det er det spillere, hvor fokus er på at spille, og kun på at spille, og det har givet Johan bedre forudsætninger i forbindelse med træning og coaching,” siger han og uddyber:

Sports-Gaming.dks billede.Det giver os også en trupstørrelse, der er ideal set i mine øjne på fire spillere. Og det har allerede gavnet Ambush. Mudi er blomstret, ikke kun spilleglæden, men også niveaumæssigt.

Til sidst i snakken ønskede vi at høre Ambush-manageren, om han følte, at hans hold havde opnået det, de skulle, i denne FIFA-sæson. Hertil lød svaret:

Det vil jeg gerne svare dig på, men lad os få overstået de sidste par turneringer først, og så kan jeg give dig et bedre svar på, om vi har opnået, hvad vi ville. Under alle omstændigheder fortsætter vores samarbejde med Lyngby Boldklub, og vi har fået lavet en super fin justering i forhold til truppen, så på den plan er målet nået.

Ambush-truppens næste opgave bliver den 16. juni i Kolding, hvor Elgiganten FIFA Tour venter.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.