Den sidste af de to online kvalifikationsturneringer til Waoo FIFA Liga er hermed overstået, og det var her Frederik ‘Fredberg’ Fredberg og Daniel ‘Shoppen’ Melgaard, som kunne stjæle de to sidste pladser i ligaen.

38 håbefulde deltagere var i går mødt op til den sidste af de to online kvalifikationsturneringer, hvor de sidste to pladser til den kommende Waoo FIFA Liga skulle uddeles.

Derfor var alt da også på spil for de mange spillere, der ihærdigt skulle forsøge at slutte i top 2, men et lower-bracket-format skulle altså vise sig at få store betydninger for turneringen.

For den ene kvalificerede finalists vedkommende havde det til gengæld en enorm positiv betydning. Daniel ‘Shoppen’ Melgaard blev nemlig slået ned i lower-bracket allerede efter første kamp. Herfra så han sig dog ikke tilbage og slog samtlige modstandere i lower-bracket på sin vej. Heriblandt stærke navne såsom Nicklas ‘Niller’ Stensgaard og ikke mindst Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen, der kampen inden måtte se sig slået af turneringens anden finalist, Frederik ‘Fredberg’ Fredberg.

Finalen stod derfor mellem Fredberg og Shoppen, som dog kunne ånde lettet ud på dette tidspunkt, i og med de begge var sikret de to sidste af de 14 pladser til Waoo FIFA Liga. Fredberg vandt her kampen med cifrene 4-2, og turneringens vinder havde følgende at sige om sin sejr:

“Det er en ubeskrivelig følelse at kvalificere sig til Waoo FIFA Liga. I går havde jeg virkelig ikke regnet med det, og jeg var mildest talt en ret så glad mand. Jeg kunne hoppe af glæde,” fortalte Fredberg om sejren og forklarede os herefter om det yderst høje niveau til kvalifikationen.

“Niveauet var utrolig højt faktisk! Jeg havde især nogle rigtig tætte kampe imod Patrick og MJ (Marcus Jørgensen, red.). Imod Patrick er jeg faktisk bagud 2-0 og ender med at vinde 3-2. Personligt synes jeg, alle de 5 mål var ret random, og at jeg havde marginalerne. I forhold til kampen imod MJ underpræsterer han. Den mand har uden tvivl et højere topniveau end mig, men jeg følte selv at jeg kontrollerede kampen denne gang.”

De høje niveau samt de blot 14 pladser i ligaen betød naturligvis også, at flere af topspillerne måtte undvære en af de værdifulde pladser. Fredberg reflekterede også over dette og nævner heraf, hvilke spillere der sagtens kunne have pyntet blandt de 14 kvalificerede.

“De spillere jeg føler der kunne mangle er MJ, Niller, Wali og Magnus. Især MJ føler jeg burde være kvalificeret. Der føler jeg virkelig med ham. Han har måske det højeste topniveau af alle undtagen August og han rammer endda to finaler.”

Online kvalifikationens anden vinder var naturligvis også utrolig begejstret over at kvalificere sig.

“Det er selvfølgelig en helt fantastisk følelse at kvalificere sig til den største FIFA-turnering nogensinde. Jeg har før været meget uheldig med andre kvalifikationsturneringer, men jeg er virkelighed glad for, at det endelig lykkedes, og at jeg havde det nødvendige held på de rigtige tidspunkter,” lød det fra Daniel Melgaard, som også mente, at det var fuldt fortjent, den sidste plads faldt til ham.

“Turneringens niveau var sindssyg højt. Jeg startede med at tabe til en godt-spillende Kaalby i en meget tæt kamp. Herfra må jeg indrømme, at jeg ikke helt selv troede på, at jeg ville kvalificere mig, da jeg skulle vinde otte knockout-kampe i streg, og mange af dem imod gode, etablerede spillere. Men det formåede jeg at gøre, og det er helt vildt, at det lykkedes for mig. Jeg synes, at det var fortjent, jeg kvalificerede mig. Jeg har endelig fundet nøglen til at kunne forsvare mig i det her spil, og det var også grunden til, at jeg kvalificerede mig, da jeg kun lukkede 6 mål ind i de sidste 8 kampe.”

De ti spillere, der er kvalificeret til turneringen pga. deres placering på den danske rangliste.

Alle 14 deltagere i Waoo FIFA Liga er nu fundet. Ud over de ti spillere på billedet til højre, er følgende spillere kvalificeret:

Malthe ‘KontraDørge’ Dørge
Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf
Daniel ‘Shoppen’ Melgaard
Frederik ‘Fredberg’ Fredberg

Om ikke så længe vil både spillernes holdvalg og de første datoer i kampprogrammet blive annonceret – Følg med her på siden eller på Waoo FIFA Ligas Facebookside.

Læs også: Første online kvalifikation overstået – HassanPlayer og KontraDørge klar til Waoo FIFA Liga

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.