Andreas Kaalby fra Lyngby Boldklub tror på sig selv og sin holdkammerat Aldin Ismajlovic inden mandagens eSuperliga-kvartfinale mod favoritterne Brøndby IF.

De kommende dage vil du her på siden kunne læse interviews med en håndfuld eSuperliga-finalister, som vi tager fat i, inden det går løs i Forum på mandag, når otte Superligaklubber dyster med om en præmiepulje bestående af 365.000 til den største FIFA-dag på dansk jord nogensinde.

I dag har vi valgt at hive fat i Andreas Kaalby fra Lyngby Boldklub, som vi, inden ligaen startede, vidste havde et højt niveau, men som alligevel formåede at tage seerne med storm sammen med holdkammeraten Aldin Ismajlovic, der var med til at sikre en flot femteplads til de kongeblå.

Billedet indeholder sandsynligvis: 4 personer, folk pÃ¥ scenenJeg havde forventet, vi ville ligge og kæmpe med om top 8, men jeg kunne godt se længere inde i sæsonen, at vi ville ligge og kæmpe med i toppen. Da vi kom længere ind i sæsonen, og vi tog point fra topholdene, kunne jeg godt se, vi skulle sigte højere, og jeg er rigtig glad for, vi endte på en 5. plads. Ligaen har været en rigtig fed oplevelse for mig, fordi man får lov til at konkurrere mod de bedste, og det hele er så fedt. Det er et helt nyt pres, som man ikke har prøvet før, når man lige pludselig skal spille på live tv, og det giver bare lige det sidste med intensiteten,” fortæller Kaalby om det netop afsluttede grundspil, der som følge af placeringseedningen resulterede i, at Lyngby nu venter en svær modstander i kvartfinalen i form af Brøndby IF, som Kaalby og co. faktisk formåede at slå, da de mødte dem i grundspillet.

Vi går ind til kampen mod Brøndby med selvtillid, fordi vi har vist, vi kan spille op med dem og slå dem. Det er dog to af ligaens bedste spillere, vi skal op imod, og det bliver en mega svær kamp, hvor vi skal være klar fra start og ramme topniveau. Brøndby er en helt fin modstander at møde i første runde, fordi man skal slå alle, hvis man skal vinde det hele. Så jeg ser frem til kampen og håber på en gentagelse fra sidst,” lyder det fra hovedpersonen, der altså har stor tiltro til sine egne samt holdets chancer. Ifølge Kaalby har samarbejdet med Aldin nemlig været et fantastisk ét af slagsen.

Aldin har overrasket mig rigtig meget med hans fremragende offensiv, og det har været en kæmpe fornøjelse at have ham som makker. Når jeg har haft en offday, har han været der og skaffet os vigtige point, der gjorde, vi endte i den her top 5. Jeg ser rigtig meget frem til samarbejdet med ham i næste sæson.

Og hvorfor skulle de to undertippede Lyngby-drenge så ikke kunne overraske seerne nu på mandag med endnu en stor præstation?

Vi går ind som underdogs mod Brøndby, men jeg kender også til vores kvalitet og ved, vi kan vinde over dem med marginalerne på vores side, og vi kan slå alle hold i ligaen, som vi også har vist. Vores minimumskrav er opnået, men det kunne være fedt at fortsætte takterne til playoff og ramme en top 4.

Vi siger tak for snakken til Kaalby og ønsker Lyngby held og lykke til eSuperliga-playoff.

Læs mere om playoffs & find billetter her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.