Andreas Kaalby afsluttede første udgave af FUT Champions på fornemste vis ved at gå 40-0 hele fire gange i løbet af de sidste weekender. Nu venter Elgiganten FUT Live #2 så i den kommende weekend for den unge FIFA-spiller, der går ind til turneringen med store forventninger.


Elgiganten FUT Live #2 er en konkurrencefyldt turnering, der samler alle landets bedste FUT-spillere. 32 forskellige spillere er på deltagerlisten, og de kæmper alle sammen med om blandt andet pengepræmier for 25.000 kroner, hvoraf førstepladsen kan løbe afsted med 20.000 af dem.

En af disse 32 deltagere er den unge FIFA-spiller, Andreas Kaalby. Han har sikret sig en plads i turneringen på baggrund af sin fremragende form her til sidst i spillet, hvor det altså er lykkes ham at ramme den ultimative 40-0-score hele fire gange på blot få uger.

Nu venter den sidste udfordring i FIFA 17 dog for Creative Gaming-spilleren. Dette er en turnering, han glæder sig meget til at deltage i, men det er heller ikke helt uden forventninger.

Jeg ser rigtig meget frem til FUT Live, som jeg har siddet og trænet hårdt for de sidste par måneder. Mit mål er helt klart en top fire som minimum, selv om alle Danmarks bedste er med,” fortæller Andreas Kaalby om lørdagens vigtige turnering, hvorefter han kigger tilbage og evaluerer ovenpå sit år med offline-turneringer og sammenligner det med FUT-præstationerne.

Jeg synes, jeg har præsteret rigtig godt offline her de sidste fire måneder med, senest med en top otte til Kolding. Det er dog klart, at jeg føler mig bedre tilpas i FUT, fordi det ligger langt bedre til min spillestil. Jeg vil rigtig gerne snart få erstattet mine top otte- og top fire-placeringer, som jeg rammer næsten hver turnering, med turneringssejre. Jeg var alt for svingende indtil april måned ca. i forhold til offline-turneringer, hvor jeg den ene dag kunne ramme top fire og næste dag ryge ud i gruppespillet. Jeg håber virkelig, jeg kan få det væk her i FIFA 18.

Til turneringen er Andreas Kaalby, på baggrund af sine FUT Champions-bedrifter, blevet seedet, hvilket får den betydning, at han nu ikke kan havne i gruppe med de største favoritter allerede i gruppespillet. Selv mener han dog ikke, at det kommer til at betyde særlig meget.

Det føles rigtig godt at være seedet, selv om det ikke betyder så meget, når niveauet er så højt. Men man undgår spillere som Fredberg, Bækkelund og Marcus Jørgensen i første runde, hvilket er rigtig fint,” siger han nemlig.

Og netop disse tre overstående spillere var såmænd også de tre, Andreas Kaalby så som de største konkurrenter til turneringssejren. Som nærmeste forfølger pegede han til gengæld på sig selv.

Jeg tror på, at Bækkelund, Fredberg og Marcus Jørgensen ender som nummer 1, 2 og 3. De har alle tre vist deres niveau i FUT, og det er skræmmende højt, når de rammer dagen. Jeg vil dog heller ikke afskrive mig selv, hvis jeg kan finde det niveau frem, jeg både har haft offline, men især online de sidste mange måneder.

Det bliver i den grad spændende at følge landets bedste FUT-spillere nu på lørdag og heraf især også Andreas Kaalby, der bestemt ikke bør afskrives titlen, hvis han formår at overføre sit suveræne spil derhjemme foran sin egen skærm til denne turnering.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.