Det står forrygende godt til hos det danske FIFA-landshold indenfor Pro Clubs, der har formået at spille sig hele vejen til semifinalen ved verdensmesterskabet.

De startede slutrunden af med at stryge ubesværet forbi ‘dødens gruppe’ som suveræn førsteplads. Herefter blev Tunesien besejret med et samlet resultat på 2-1 efter bedst af to-kampene. Senest måtte giganterne fra Frankrig så bukke under, der også måtte lide et samlet 2-1-resultat. Og nu er vores danske FIFA-landshold indenfor gamemodet Pro Clubs såmænd klar til at spille semifinale, hvor modstanderen hedder Saudi-Arabien, der har stemplet sin nation fornemt ind på FIFA-scenen, da de som bekendt vandt verdensmesterskabet i 1 mod 1 tilbage i 2015.

Op til den spændende kamp har vi fået et par kommentarer fra den nuværende landstræner, Mads Bisgaard, som bestemt ikke vil afskrive Danmarks kommende modstandere.

Saudi Arabien er et mere ukendt hold, end hvis nu vi skulle have mødt deres kvartfinale-modstander Italien, men de har helt sikkert også dygtige spillere. De har blandt andet haft flere klubber i top 100 på EAs officielle leaderboard.

Når det så er sagt, så vil Danmarks altså ifølge Mads Bisgaard gå ind til kampen med en god selvtillid og tiltro til egen spillestil, der kan gå hen og blive afgørende.

Vi føler os som sagt rigtig godt spillende. Vores forsvar har kun lukket 4 mål ind i 10 kampe, hvilket er det bedste i turneringen. Vi har ikke individuelt lige så højt niveau, som de andre store nationer, da vi kun har få spillere, der spiller på allerhøjeste niveau. Spillestilen er derfor ikke speciel køn, men den er meget effektiv. I turneringen har alt dog gået op i en højere enhed indtil videre, og det håber jeg meget fortsætter i semifinalen.

Og lykkes dette – hvorfor skulle triumfen fra 1992 så ikke kunne gentages på den virtuelle bane denne sommer?

Jeg tror på os, men jeg ved også, at det bliver meget svært. Vi er kommet langt indtil videre, men der er helt klart andre hold, der er større favoritter, end vi er. Jeg føler dog, at vi har gode muligheder for at gøre det godt, da vi har spillet rigtig godt,” lyder de afsluttende ord fra Mads Bisgaard, der de kommende timer skal have samlet truppen og forberede sig til semifinalen, som allerede vil blive spillet i aften.

Kampen vil, som overstående tweet fortæller, blive afviklet i aften klokken 22:30 dansk tid, og ønsker du at støtte de danske drenge og følge kampene, kan det gøres på nedenstående livestream:

Se livevideo fra fvpadenmark på www.twitch.tv

Vi krydser fingrer for, at vores danske Pro Clubs-repræsentanter spiller sig videre til finalen senere i aften og herefter kan alt naturligvis ske. Du kan i øvrigt se hele turneringstræet lige her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.