Så er vi nået til 4. og sidste del i artikelserien omkring SG Awards 2014. I mandags så vi på kategorierne hvor Tricked var suveræne, tirsdag så vi på August Rosenmeiers triumfer og onsdag så vi på de mere generelle awards omkring Fifa scenen i Danmark.

I dag skal vi så se på årets event, årets bedste nyhedsdækning på SG og til sidst årets staff medlem – ikke værst!

Årets events:

Kåringen er årets event var utrolig tæt, og den kunne have tippet til flere forskellige sider. Dog endte årets største event med også at blive det bedste – nemlig DM i Fifa 14 i september. DM fik 35% af stemmerne, og lige baghjul med 33% lå vores eget event ESWC Denmark – Powered by CULT Cola som blev afviklet først online og sidenhen i Aarhus.

Til DM fik August Rosenmeier sin 3. titel på stribe, og samtidig var der den største mediedækning set i mange år, hvis ikke nogensinde. TV3 Sport stillede op med 3 timers live tv, og Sports-Gaming.dk var også på plads, i samarbejde med Papproduction, med live streaming i 5 timer – noget som resulterede i over 10.000 unikke seere på vores videofeed.

Eventen blev afholdt i nye rammer i Papirhallen, men selvom der var tæt, så var DM 2014 et af de bedst afviklede de senere år – der var styr på tingene, og Simon og Henrik havde kontrol over afviklingen hele dagen igennem.

Se video fra DM som vi fik lavet. Video og redigering af Rasmus Smedstrup.

Årets bedste nyhedsdækning:

I denne kategori kunne det ikke undgås at der ville gå lidt “ananas i egen juice” i den, da kåringen kun omhandler vores nyhedsdækning. På se sekundære pladser kom vores julekalender og vores dækning af ESWC Denmark, men på en helt suveræn 1. plads, med 70% af stemmerne, var vores nyhedsdækning fra ESWC i Paris.

Turen til Paris var den største satsning i Sports-Gamings historie; både økonomisk, mandskabsmæssigt og ift. eksponering. SG tog af sted med hele 4 mand for at dække både Fifa og Just Dance, og selvom det kunne lyde af mange folk, så var det ikke én for mange, for der var fuld tryk på arbejdet med billeder, video, interviews, live opdateringer og servicering af de danske deltagere.

Se vores dokumentar omkring ESWC.

Se video med Stefania som dystede i Just Dance.

Se også interview med Dirty Mike som vi fangede efter han tabte til August Rosenmeier. Desværre blev det ikke til den ultimative succes i Paris, men turen var en succes, og Sports-Gaming.dk fik vist en seriøs og god nyhedsdækning.

Årets SG staff medlem:

Sports-Gaming.dk består af en masse ildsjæle som dagligt knokler for at lave en masse gode nyheder og sjove aktiviteter. 25% af stemmerne kunne/ville ikke vælge imellem folkene bag siden, men hele 40% var enige om at det skulle være Kent Brylle der var årets staff medlem. Kent har i rollen som redaktør bidraget med klart flest artikler, og samtidig har han knoklet for at holde alle os andre i ørerne. En velfortjent hyldest til Kent Brylle skal der lyde fra Sports-Gaming.dk!

Vi har fanget ham til en snak.

Hvad siger du til at blive kåret til årets staff medlem?
“Jeg er ekstremt glad for, at min indsats for Sports-Gaming bliver anerkendt af de mange læsere, vi efterhånden har fået på siden. Det må betyde, at den tid, jeg ligger i projektet er yderst værdsat af de, der aktivt følger med hos os. Det gør også, at jeg bliver endnu mere motiveret til at levere et godt stykke arbejde, ligesom jeg er blevet endnu mere opsat på at følge min drøm om at blive journalist. Der skal selvfølgelig også lyde en stor tak til alle, der har værdsat min indsats i 2014!”

Hvorfor tror du at det netop blev dig der blev valgt?
“Jeg er overrasket over, at jeg blev valgt, da jeg selv føler, at Kristoffer Smedstrup havde fortjent denne pris med hans kæmpe arbejde i forhold til events og de kræfter han lægger i at få at gå op.
Jeg synes dog, at kåringen fortæller en historie om, at folk er glade for det arbejde vi laver på siden, og derfor er dette også et kæmpe skulderklap til alle de personer, der dagligt hjælper til med at holde nyhedssektionen kørende.”

Hvad er du mest stolt af i 2014 i forbindelse med din rolle på SG, og hvad håber du på at fremtiden bringer?
“Der er mange ting, man kan være stolt over som medlem af Sports-Gaming. Jeg er meget stolt over at have været en del af den vanvittige udvikling, som vi har været igennem i løbet af 2014. Jeg er derudover også utrolig stolt over at have været en af de personer, som fik til opgave at dække ESWC nede fra Paris. Det er en oplevelse jeg ikke vil være foruden.

Jeg håber, at Sports-Gaming fortsætter den positive udvikling i fremtiden. Ikke kun for vores skyld, men også for det danske community, da jeg ser os som en stærk spiller i forhold til den meget stigende aktivitet og det sammenhold, som er opstået. Og så glæder jeg mig selvfølgelig også til et rigtig sjovt år 2015 – det kan kun blive stort!”

 

Så er vi nået til vejs ende med kåringerne for Fifa året 2014, og vi takker fordi I have lyst til at lege med! Vi ser frem til endnu en omgang når 2015 er ved at nærme sig sin afslutning.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.