I går fandt vi ud af, hvad der var årets sjoveste episode, årets humørspreder og årets team i 2016. I dag skal vi til tre yderligere priser, hvor især den helt store – Årets FIFA-spiller i Danmark – skal afsløres.

Årets FIFA Talent (upcoming) – Mikkel ‘RæveHjorth’ Bach

Med flotte 35,2%, er det ikke helt overraskende Mikkel ‘RæveHjorth’ Bach, der vinder titlen. Mikkel startede året ud med at vinde Elgiganten 2v2 Cup med sin partner Malthe ‘KontraDørge’ Dørge.

Her er Mikkels gæt på, hvorfor det lige netop er ham, der har vundet den flotte pris, og hvad han regner med for 2017:

“Jeg oplevede 2016 som et fantastisk år. Jeg har vundet en masse, og fået utrolig mange gode placeringer, samt er rykket op på 7.pladsen på den danske rangliste. Derudover har jeg lært en masse nye fede mennesker at kende, som er en stor del af at jeg elsker den danske FIFA scene så meget. I 2017 håber jeg at levere nogle lignende resultater, hvilket dog bliver meget svært, men en målsætning skal være svær i følge mig. Mit største mål er at kvalle til PLAL, da det ville være en ubeskrivelig oplevelse. Samtidig håber jeg at jeg kan levere et godt resultat til DM, i både 2v2 og 1v1. Så alt i alt et år med høje forventninger som jeg tror på jeg kan indfri.”

Vi gav selvfølgelig også Mikkel lov til at smide sin helt egen takketale til de folk, der har støttet ham:

“Jeg vil gerne sige tak til alle i Wicked Gaming for et fantastisk år og så vil jeg gerne sige tak til alle på den danske FIFA scene, som gør den et fantastisk sted at være en del af. Til slut vil jeg gerne sige tak til admins og ansvarlige på Sports-Gaming, som altid bidrager med god stemning samt styr på sagerne”

Årets online FIFA spiller – Frederik ‘Fredberg’ Søndergaard

Med nogle rigtig flotte resultater i bagagen til FUT Champions, er det heller ikke her den helt store overraskelse at Frederik ‘Fredberg’ Søndergaard vinder titlen som Årets Online FIFA-Spiller.

Vi spurgte Frederik hvorfor han er den fortjente vinder, og også hvad han forventer af 2017:

“Jeg oplevede 2016 som det år jeg virkelig slog igennem. Synes jeg har holdt et stabilt niveau hele vejen igennem og det gav mig da også top 3 på Cult leaderboard. Kunne endda have været nummer 1 hvis jeg ikke havde smidt en 2-0 føring imod Bækkelund. Nu da jeg ikke ramte top 10 i 2016 bliver det uden tvivl det altoverskyggende mål i 2017. Føler klart det er realistisk og at jeg har niveauet til det. Hovedårsagen til at jeg overhovedet var nomineret til denne pris var grundet min sindssyge fem ugers periode i FUT Champions. Denne periode medførte tre gange 39 sejre i streg og to gange 38 sejre.”

Frederiks takketale, hvor der kommer en lille “breaking” kommer ligeledes her:

“Lige pt fokuserer jeg udelukkende på min stream frem for VM kval, og jeg ville ikke have vundet denne pris uden mine seere. Så tusind tak til dem. Jeg sætter pris på det.”

Årets FIFA spiller i Danmark – August ‘Agge’ Rosenmeier

Med hele 50% af stemmerne, og måske lidt som en overraskelse for nogen, er det vores efterhånden veteran August ‘Agge’ Rosenmeier, som løber med den store titel som Årets FIFA-Spiller 2016.

Det kommer faktisk også som en overraskelse for hovedpersonen selv, som havde følgende at sige:

“Jeg må indrømme jeg er en smule overasket over jeg har vundet årets FIFA spiller. Jeg var selvfølgelig glad for at være nomineret, men når jeg var oppe imod FIWC vinderen, tænkte jeg chancerne var minimale. Jeg har performet, specielt i starten af FIFA17, og jeg viste også i FIFA16 at jeg med top 2 til PLAL og deltagelse i diverse Internationale turneringer, at jeg har holdt et udmærket niveau, selvom jeg skuffede til FIWC16 og ESWC. Jeg tror at mit bundniveau har gjort jeg har vundet titlen, og at jeg har sluttet året 2016 rigtig solidt af. Jeg er utrolig glad for alle der har stemt på mig, og som mener jeg har gjort det godt, det er et stort skulderklap for mig i et så stærkt competitive FIFA land som Danmark. Jeg ved 2017 bliver et kæmpe år for os alle. Mit mål er først og fremmest at tage næste skridt fra Regionals til FUT Champions finals og derefter er der fokus på FIWC og andre majors jeg er inviteret til.”

Læs med igen i morgen, når de sidste fire kategorier skal finde sin rette ejermand.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.