Så er stemmerne talt sammen, og vi er nu klar til at kåre vinderne af de i alt ni forskellige kategorier i SG Awards 2017. Vi starter med de første tre.

Folket har talt, stemmerne er talt sammen og vi skal nu offentliggøre vinderne af de ni kategorier, der er en del af SG Awards 2017. I del to præsenterer vi nu årets præstation, årets overraskelse og årets talent.

Årets præstation: August Rosenmeiers stime med 6x 40-0 i FUT Champions

August ‘Agge’ Rosenmeier startede det nye FIFA-år rigtig stabilt ud, og i slutningen af kalenderåret, 2017, kunne han se i øjnene, at han havde ramt de magiske 40-0 i Weekend League hele seks gange i træk. Hashtag United-spilleren fik omtrent 40% af stemmerne, svarende til cirka 200 stemmer. Vi har fået et par ord med fra Agge, som var glad for sin sejr. 

SG: “Tillykke med det, Agge. Du har vundet årets præstation – hvordan har du det med det?”

Agge: “Jeg er lidt overasket over jeg vandt da jeg synes Marcus kval til VM var en større bedrift.”

SG: “Din form i FIFA 18 har været utrolig – hvad har du gjort anderledes i forhold til FIFA 17, for at opnå resultaterne?”

Agge: “Jeg har bare arbejdet 10 procent hårdere og lagt mere tid i det og fundet det perfekte sted med gode mennesker omkring mig”

Agge: Tusinde tak til alle der har stemt på mig, det er stort!”

Årets overraskelse: Fatih Üstün

Da man i udgangen af kalenderåret, 2016, skulle gætte på, hvem man troede ville kvalificere sig til et stort internationalt event i 2017, ville de færreste nævne Fatih Üstün. Fatih har helt ud af det blå taget den danske FIFA-scene med storm, og kæmpede sig i 2017 til en top 15-placering på den danske rangliste, samt en kvalifikation til FUT Champions Cup i Barcelona. Den målfarlige dansker er blevet kendt for sin vanvittige offensiv, og det er ikke uden grund. Fatih var efter syv runder i FUT Champions Cup i Barcelona topscorer med ti mål ned til nærmeste konkurrent, Yimmie. En vanvittig offensiv må næsten være en underdrivelse. Vi har ligeledes taget en snak med Fatih, som modtog over halvdelen af stemmerne.

SG: “Stort tillykke med awarden – hvordan har du det med at finde årets overraskelse?

Fatih: “At vinde årets overraskelse er selvfølgelig noget stort for mig. At komme ud på FIFA scenen i Danmark som et nul, og allerede have deltaget til FUT Champions Cup i Barcelona på under et år er noget kæmpe stort.”

SG: “Hvad var det der gjorde, at alt bare lykkedes i 2017?”

Fatih: “Det meste har lykkedes i 2017, og det kan jeg takke mig selv og min spillestil for. Min spillestil udskiller sig fra mange andre, og jeg stoler virkelig på, at min spillestil er den bedste.”

SG: “Et godt FIFA år munder ofte ud i tilbud fra nye klubber/organisationer – har du været i dialog med nogen klubber, og hvad er dine fremtidsplaner?

Fatih: “Jeg har været i dialog med nogle fodboldklubber rundt omkring i verdenen efter Barcelona, men interessen og enigheden har bare ikke rigtig været der, så vi må se hvad det mon ender med”

 

Fatih Üstün til Copenhagen Games 2017.

 

Årets talent: Lucas Krøll

Sidst, men ikke mindst, har vi årets talent, som er Lucas ‘FIFALucz’ Krøll. Lucas er med sine blot femten år en af Danmarks største talenter, hvilket I derude også har været enige om. Kampen om titlen var tæt. Lucas vandt med blot 2,9 procentpoint over Alen ‘Arrow’ Barakovic, som besidder ranglistens 12. plads.

FIFALucz’ gode år, har blandt andet ført ham til en kontrakt hos AGF eSports, samt en stor fanskarre på hans YouTube-kanal, som over 15.000 danskere følger.

SG: Hvordan har dit FIFA 17-år været?

FIFALucz: “Der er sket meget for mig i 2017. Der har været rigtig mange gode ting. Jeg har fået skabt en Youtube kanal på 16,000 følgere, og fået skabt et brand omkring mig selv. Hvis vi kigger på FIFA, så har jeg været gennem en kæmpe udvikling som er langt fra færdig endnu. Så 2017 har været et fantastisk år for mig! “

SG: “Hvad er forventningerne til 2018?

FIFALucz: “Mine forventninger til 2018 er at jeg helt klart skal længere op på Danmarkranglisten og jeg skal nå længere i turneringer. Jeg ser virkelig frem til at udvikle mig gennem AGF, og jeg ved, at jeg stadig kan udvikle mig utrolig meget. Jeg håber også på at få skabt mig selv et endnu større brand, men det er selvfølgelig noget, der kræver rigtig hårdt arbejde. Så jeg ser frem til 2018!”


Følg med i morgen, hvor vi offentliggør de sidste tre priser fra årets SG Awards.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.