Vi er nået til den 3. del ud af 4 i årets SG Awards, og vi har 3 kåringer klar til jer i dag. I gårsdagens artikel var det August ‘Agge’ Rosenmeier der hev alle 3 kåringer for årets offline spiller, årets præstation og årets spiller hjem.
Vi kårer i dag Årets vigtigste aktør på den danske FIFA-scene, årets humørspreder og til sidst årets sjoveste oplevelse, så hæng på!
Årets vigtigste:

Det har været et stort 2014 for de danske FIFA-spillere, og der har været flere events end nogensinde før. Vinderen af årets vigtigste aktør blev Sports-Gaming.dk, som fik dobbelt så mange stemmer end August ‘Agge’ Rosenmeier. Jeg har spurgt Kristoffer, som er ejer af Sports-Gaming.dk, hvad han har at sige til denne pris:K

“2014 er gået over al forventning, og selvom vi selvfølgelig havde store ambitioner for året, så var det stadig med en portion skepsis vi gik i gang. Sports-Gaming.dk fik godt fat i 2013 på nyhedsdækningen, men det store spørgsmål var, om vi kunne overføre succesen til events, som var planen – noget vores store samarbejdsaftale med Komplett.dk gjorde muligt.

Vi er selvfølgelig stolte af, at så mange har valgt at stemme på os som årets aktør indenfor FIFA i 2014, men vi er samtidig opmærksomme på at æren ikke bare er vores, men generelt hele FIFA danmark. Vi har behov for et vis aktivitetsniveau rundt omkring i Danmark, for at vi kan yde vores del, og heldigvis har 2014 været præget af stor aktivitet, og vi er taknemmelige for at så mange danske FIFA-spillere har støttet op om vores arbejde.

At August ‘Agge’ Rosenmeier vandt FIWC i sommers har absolut ikke været dårligt for os, da det har givet os en vis opmærksomhed og en masse muligheder som vi ellers ikke ville have haft, så en stor ros og anerkendelse skal der også lyde til ham fra Sports-Gaming.dk. Både Sports-Gaming.dk og August ‘Agge’ Rosenmeier har betydet en masse for dansk FIFA på hver deres måde, men jeg tror ikke det er til at sige hvad eller hvem der er vigtigst – hovedpointen er at begges succes har skabt en grobund for en virkelig stærk dansk FIFA-scene.”

Årets humørspreder:

Der har været seriøs kamp i spillet, men det betyder ikke at mange ikke har overskud til det sjove ved fællesskabet ved siden af. Vinderen af årets humørspreder blev Konys Slaver, som mange kender for at være et up-comming FIFA-team, men i 2014 har det i sær også været humoren og humøret de har sat højest, med deres mange sjove tiltag på Facebook og live events. Selvom konkurrencen var særdeles tæt i denne konkurrence, så er Konys Slaver ikke i tvivl om at det var en fortjent pris til dem:

“Vi sætter denne pris lige så højt som alle andre priser, og det er da også klart denne vi skulle vinde. Glæden kan ikke beskrives, men tak til alle vores dejlige fans, og specielt tak til jer der liker vores Facebook-side. Det giver den ekstra motivation til at sprede glæde.

Nu ikke for at tale ned til Kent Brylle og den anden nominerede (tror han hedder Mads Nyrnberg eller noget), men tror de ville få svært ved at finde glæde i livet, hvis ikke det havde været for os, og vi er glade for at kunne hjælpe dem. En anden grund til at vi har fortjent denne pris er at vi altid har støttet Sports-Gaming.dk med højt humør og selskab (specielt Simon Juul må være glad).”

Årets sjoveste oplevelse:

Kragelund på Oslo-båden.

Kragelund på Oslo-båden.

Under årets sjoveste oplevelse har vi endnu engang Konys Slaver nomineret, men det er Jacob Kragelund og hans tur til FIFA Cruise på Oslo-båden der får prisen her, efter at han fik en meget længere tur end ellers ventet, da han først kom for sent til sit fly fra Aalborg til København, som fik ham ud på en lang køretur i bil med overtrædelse af diverse fartgrænser, hvorefter han ved ankomsten til København måtte se Oslo-båden forlade havnen, og herefter tage natbussen til Oslo. Jacob Kragelund stod på færgen i Oslo dagen efter, og vandt endda den store turnering på båden som gav ham et overskud trods sin fartbøde. Han fortryder dog ikke sin bøde:

“Turen startede meget hektisk ud, da jeg først på selve afrejsedagen fik købt en billet til turen og derfor kom meget for sent afsted. Flyvet var fløjet og jeg skulle tage bilen. Turen med bussen var egentlig ganske fin, bortset fra en snorkende svensker, som selvfølgelig valgte at sætte sig lige foran mig med tilbagelænet sæde… Selve FIFA Cruiset var en fed oplevelse, hvor jeg, udover at vinde, fik lært en masse fra den danske FIFA-scene at kende.

Med hensyn til bøden, så er dens størrelse nok kort en anelse op, for med sejren sendte jeg med et overskud. Efter selve FIFA-turneringen endte jeg på ar med Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg, og herefter endte vi på casino hvor der også blev hevet en god sjat ind, så alt i alt var det helt sikkert det værd både på oplevelsen og i pungen. Drengene fik et godt grin af det, så det hele var godt nok.”

Efter at været kommet i gennem dagens 3 priser, er der ikke andet at sige end tillykke til prisvinderne. Husk at følge med i morgen, hvor den fjerde og sidste artikel i SG Awards bliver udgivet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.