Over 800 har været inde og stemme til dette års SG Awards, og vi er nu klar til at præsentere vinderne – det sker igennem 3 artikler her hen over julen. Se første artikel med vindere.

Nu er vi klar til at præsentere de næste 4 vindere.

Årets overraskelse: Niklas Jakobsen

Da FIFA-året 2018 begyndte, var der ikke mange der kendte Niklas Jakobsen fra AGF Esport, men der er efterhånden ikke mange som ikke nikker genkende til Niller som han også går under. I løbet af eSuperligaen har han vist imponerende højt niveau, og det har været svært for FIFA-manager Lars Korreborg at se bort fra ham til deres kampe. Hvilket heller ikke skete ret mange gange. Sejren kom i hus med 42,9% af stemmerne, og det var kun få procent foran Anders Vejrgang som også virkelig har imponeret i år.

Niklas udtaler: Jeg er meget stolt over at vinde Årets Overraskelse fordi jeg har lagt meget tid og træning i det i år, og jeg har samtidig kunne se på min udvikling at det også har hjulpet, så det er et kæmpe skulderklap at få at så mange har stemt på mig. Tusind tak!

Årets præstation: Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen

Det blev til virkelig tæt løb da denne award skulle uddeles – sølle 0,5% point var forskellen imellem Fredberg og Dingos Superligasejr og Marcuzo’s imponerende top 3-4 placering til eWorld Cup i London i august. Det blev dog sidstnævnte som kunne løbe med sejren i denne afstemning, og med hele 20.000 dollars vundet (det samme som Agges og Bachas VM sejr), var det virkelig en bedrift som hører til på øverste hylde.

Marcus udtaler: “Jeg kunne faktisk ikke se hvad der ellers skulle til for at få titlen, når jeg opnåede en top 3-4 til VM, hvor man undervejs slår den kæmpestore forhåndsfavorit ud som blev anset som uovervindelig, indtil jeg beviste det modsatte. Og det er efterhånden noget tid siden nu, og derfor betyder denne titel ikke så meget for mig igen. Men det er  selvfølgelig dejligt at man kan blive anderkendt for sådan en bedrift. Med tanke tilbage på august, så sidder jeg dog stadig med en lidt ærgerlig følelse. Jeg følte at jeg havde niveauet for at gå længere end en semifinale, men ellers har jeg kun en fantastisk oplevelse i tankerne udover det. Min bedste FIFA tur nogensinde so far.

Årets klub: Brøndby eSport

Det er svært at komme udenom Brøndby Esport når vi snakker om FIFA-året 2018, og med klubverdensmesterskab i FIFA i maj samt den nylige sejr i eSuperligaen, er det bare nogle imponerende titler der kan tages med fra året. Dette har næsten halvdelen af læserne også belønnet med en stemme.

Daniel Barnewitz udtaler: Det er altid en ære at vinde priser, da det betyder, at der er nogle personer, der synes vi har gjort det godt. Så det er et fedt skulderklap at få. Det er et lidt kedeligt svar at give, men for at fortsætte successen, så skal gøre, som vi hele tiden har gjort. Vi har indtil videre vundet 2 klub verdensmesterskaber, samt Danmarksmesterskabet, så det virker til, at vi har formået at gøre noget rigtigt.

Årets FIFA-kamp: AGF Esport vs Brøndby Esport

Der stod Fatih og Fredberg på nærmest hele denne afstemning, da næsten 85% af stemmerne gik til en af deres interne kampe i eSuperligaen – vinderen blev dog semifinalen til Playoffs hvor Fredberg tog sejren i overtiden efter et ærgerligt boldtab fra Fatih.

Frederik Fredberg udtaler: Det var en fuldstændig vanvittig kamp. Der var så meget historie i kampen grundet klub VM (at vi vandt det sammen), og samtidig også den helt vanvittige kamp i grundspillet. Det var noget af en afslutning, hvor jeg så scorer i absolut sidste sekund. Fremadrettet kan man helt sikkert tænke tilbage på denne episode når man er bagud. Man ved at man er i stand til at lave comeback!

I morgen er vi klar med de sidste 4 vindere!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.