KiMs siger farvel til Jørgen

Siden 1997 har Jørgen været ansigtet udadtil ved snack-giganten KiMs, men nu er det blevet tid til at virksomheden går nye veje – Jørgen trækker sig, og samarbejdet med KiMs stopper med øjeblikket virkning.

Over 100 gange har Jørgen været hovedpersonen i de folkekære reklamefilm, og reklamerne er nogle af de mest kendte i forbrugernes bevidsthed – en bedrift som i høj grad skyldes Jørgens personlighed og engagement.

I 17 år har Jørgen været med til danne billedet af KiMs i den brede befolkning, men nu er det altså slut da der ønskes en ny og kommerciel tilgang på nye markeder. Der har gået forskellige rygter om hvorfor præcist Jørgen stopper, men indtil videre har KiMs ikke ønsket at kommentere yderligere på sagerne, men udtaler dog at der ingen aktuelle planer er om at sælge virksomheden til kinesiske forbindelser som der ellers har floreret historier om.

Jørgen vil blive savnet i mediebilledet, og hans efterfølger vil blive offentliggjort snarest – så bliver det spændende om der kan skabes en lige så god historie om denne person.

**Bemærk: dette er et sponsoreret indlæg!**


 

29marts

Afsæt 29/3 allerede nu! Mere info snart!!

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.