Så er vi nået til del 2 af 4 i årets SG Awards, og vi er dermed klar til at bringe endnu flere kåringer til jer. I gårsdagens artikel så vi hvordan Tricked eSport dominerede priserne, og i dag har vi et nyt professionelt hold , og specielt en mand i førersædet til dagens awards, hvor vi skal se på tre af de absolut største kåringer, årets offline spiller, årets præstation og sidst men ikke mindst årets spiller:

Årets offline spiller: 

Om nogle overhovedet burde nærme sig August “Agge” Rosenmeier til denne pris, er et godt spørgsmål. Det var der i hvert fald ikke, hvis man kigger på stemmerne, hvor han fik samlet hele 95% af alle stemmer sammen. Med offline-sejre i The Experience, DM, Aalborg Open og det officielle verdensmesterskab, har han mere end gjort sig fortjent til denne pris, og denne kåring kom heller ikke helt bag på ham selv:

“Tror lidt svaret giver sig selv idet jeg har vundet det alle FIFA spillere drømmer om – det officielle VM i FIFA – samtidig synes jeg også jeg har sat mig godt på de events i DK der har været i form af sejre til Exclu, Aalborg Open, DM og samtidig var jeg også bedste dansker til ESWC med min kvartfinale, så jeg synes at det største argument har været min kontinuitet.”

Årets præstation: 

Hvis du spørger en hvilken som helst fodboldspiller, vil han sige at vinde verdensmesterskabet, er det uden tviagge og ronaldovl største du kan vinde. Det samme gælder i FIFA, hvor August Rosenmeier tilbage i sommers sammen med Anders “MrSuit” Bollesen, deltog til VM i FIFA i Rio, Brasilien. Præstationen ved at deltage, var i sig selv en stor bedrift, men at så gå hele vejen, og til sidst kunne få trofæet overrakt af den brasilianske legende, Ronaldo, satte for alvor prikken over i´et. Denne pris overraskede heller ikke Agge særlig stort:

“Det havde jeg nok også regnet med. At vinde den sværeste turnering i verden er jo den største præstation man kan lave, samt at vinde DM 3 år i træk ( som er svære vilkår) Men det kan jo være folk kigger anderledes på præstationer end jeg selv.”

Dog var verdensmesteren heller ikke helt uden modstand om denne pris, hvor hans medspiller fra Chiefs, Lars “PrimeTurbo” Korreborg, opnåede 25% af stemmerne baseret på hans fantastiske præstation til ESWC i Paris, med sin videredeltagelse fra ´dødens gruppe´, men desværre kunne han ikke holde de suveræne takter i slutspillet, og fuldt fortjent Agge tager denne pris.

Årets spiller:

ronaldo

Rettigheder til foto: FIFA

The Experience, Top 3 til Gfinity Europa Mesterskabet, VM, ESWC kvartfinale, DM, Exclu Management tournament, Aalborg Open, skal vi blive ved?

August “Agge” Rosenmeier har i år 2014 udrettet noget helt ekstraordinært for FIFA Danmark, og han skal bestemt hyldes fuldt ud for det. Derfor kan det heller ikke blive til en stor diskussion, at han vinder årets spiller foran ellers super gode spillere, men at blive kåret til verdens bedste, og så ikke blive Danmarks bedste ville være yderst mærkeligt. Alligevel var 10% uenige, og de skal fiske op med en rigtig god forklaring på det, fordi det kan næsten ikke blive et bedre år for en Fifa spiller. Agge har også selv et par ord at dele med os om hans kåring:

“Det er da fedt at folk anerkender ens arbejde så jeg er da glad og tilfreds. Nu skal der arbejdes endnu hårdere så jeg kan fortsætte de gode takter, og minimere de svipsere der har været førhen ( For mig er svipsere når jeg ikke ender øverst på podiet!!)
Så alt i alt tusinde tak til alle dem der har stemt på mig, det betyder da altid noget for mig at få anerkendt det jeg har lavet.”

Husk at følg med i morgen, hvor vi i 3. del af vores awards priser vil se tilbage på de mere sjove øjeblikke i 2014.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.