Så er stemmerne talt sammen, og vi er nu klar til at kåre vinderne af de i alt ni forskellige kategorier i SG Awards 2017. Vi starter med de første tre.

Folket har talt, stemmerne er talt sammen og vi skal nu offentliggøre vinderne af de ni kategorier, der er en del af SG Awards 2017. I del 1 præsenterer vi nu årets FIFA-team, årets humørspreder og årets nyhedsdækning.

Årets FIFA-team: Brøndby eSport!

Den 9. februar 2017 gjorde Brøndby IF sin indtræden på eSport-scenen ved at præsentere et FIFA-team bestående af tre spillere. Lidt over 11 måneder senere er det så lykkes dem at vinde årets FIFA-team efter især en række internationale sejre. Imperdible_02 Cup, FIFA Interactive Club World Cup og senest Levante eSports International Cup er nemlig blandt andet på listen over turneringssejre, imens Brøndby eSport også kan skrive VM-deltagelse på CV’et, efter Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen formåede at kvalificere sig til verdensmesterskabet i London. Vi har talt med fodboldklubbens eSport-ansvarlige, der fortalte følgende om kåringen:

Vi er selvfølgelig meget stolte og beærede over at vinde prisen som årets FIFA-team, da det betyder, at der er nogle derude, der har lagt mærke til det arbejde, vi har lavet det sidste års tid. Som du selv skriver, så har det været vores første år i eSport, så at vi allerede efter kun et år kan vinde denne titel, er et stort skulderklap til alle, der har været involveret i projektet, herunder vores FIFA-spillere og sponsorer.

Dermed kan man altså konkludere et succesfuldt første år på FIFA-scenen for Brøndby eSport, som nu ønsker at generobre prisen til næste år.

Det første år har været en lang læringsproces, hvor vi føler, at vi er kommet langt, men samtidig ved vi også godt, at vi kan forbedre os på mange områder. I 2018 har vi mange spændende tiltag i støbeskeen, så forhåbentligt kan vi generobre prisen til næste år”.

Tætteste forfølgere var i øvrigt Ambush Esport, der også har udviklet sig i stor stil igennem hele kalenderåret.

Marcus Jørgensen gik hele vejen til FIFA Interactive Club World Cup for Brøndby eSport og kvalificerede sig dermed til VM i FIFA.

 Årets humørspreder: JKFIFA!

Vi går nu til den næste pris, som efterhånden er gået hen og blevet en af de mest eftertragtede og uundværlige priser – årets humørspreder! I år så vi det uden tvivl tætteste kapløb hidtil om at vinde denne prestigiøse kåring. Kapløbet var i år mellem Jakob ‘JKFIFA’ Kristensen, Frederik Fredberg og ikke mindst vinderen af de to seneste års kåringer, Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf. Med 30,6 procent af stemmerne imod HassanPlayers 29,2 procent og Fredbergs 27,6 procent blev årets vinder FIFA-YouTuberen, JKFIFA, der først for alvor begyndte at deltage regelmæssigt i danske FIFA-events i 2017. Men ikke desto mindre har han altså formået at gøre indtryk på blot sit første år, eftersom han er vinderen af årets humørspreder. Hør her hvad han havde at sige om prisen:

Jeg må ærligt indrømme, at jeg er meget overrasket over bare at blive nomineret. Det er selvfølgelig fedt at se, at folk synes, jeg spreder god stemning, men jeg må indrømme, at jeg kunne finde et par stykker, som nok har fået mig til at grine mere, end jeg nok har fået andre til at grine, selv om jeg da prøver at sprede god stemning med min dårlige jokes.

Trods sin store ydmyghed havde Ambush Esport-spilleren dog et bud på, hvorfor det lige præcis blev ham, som gik hen og vandt.

Jeg har vel skilt mig ud ved at være “ham med kameraret”, så folk har nok lagt mere mærke til mig, hvis jeg skal komme med et realistisk gæt. Jeg er heller ikke typen, som kommer til tuneringer for at vinde, men for at have det sjovt og få en god oplevelse. Jeg må vel også bare være ærlig og indrømme, at mange af stemmerne (desværre imo.) kommer fra folk, som har set mine vlogs og ikke selv været til FIFA-turneringer, så de har måske ikke haft mulighed for at se, hvor sjove bl.a. Hassan og Fredberg har været.

Jeg går hvert fald ind til fremtidige turneringer med samme indstilling som altid, som er at få en god og sjov oplevelse. Hvis jeg kan sprede godt humør ved at være mig selv, så er det et win/win.

Sports-Gaming.dks billede.

Årets nyhedsdækning: August Rosenmeier til Hashtag United!

At den danske FIFA-stjerne, August ‘Agge’ Rosenmeier, blev en del af Spencer Owens Hashtag United tilbage i oktober 2017, kan meget vel betegnes som den største nyhed igennem hele året. Den tidligere verdensmester tog her et utrolig vigtigt valg i sin karriere, hvor PSG eSport altså blev udskiftet med den engelske klub. Derfor er det da også ganske fortjent, at mediernes dækning af skiftet – såvel som Agges egen – går hen og vinder årets nyhedsdækning 2017 foran vores dækning af VM-finalen i London samt ‘SG Podcast’, som i sidste uge gjorde comeback på vores YouTube-kanal!

En stor del af æren for prisen skal heraf gå til Agges egen videodækning af skiftet, hvor han fik talt ud om årsagen til beslutningen og meget mere. Videoen kan ses herunder:

Følg med i morgen når vi afslører tre nye vindere!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.