Over 800 har været inde og stemme til dette års SG Awards, og vi er nu klar til at præsentere vinderne – det sker igennem 3 artikler her hen over julen. Se første artikel med vindere her og se anden artikel her.

Vi præsenterer nu de sidste 4 vindere!

Årets FIFA-spiller: August ‘Agge’ Rosenmeier

Det blev August Rosenmeier der kunne løbe med titlen som årets FIFA-spiller i vores afstemning i 2018! En sæson hvor formen for alvor blev vist frem og som kulminerede i FIFA 18 med et godt resultat til VM i august. FIFA 19 er startet med fuld fart på, og med kvalifikation til alle mulige internationale turneringer, er formen på plads. Agge har allerede nu skrabet nok point sammen til at Playoffs i maj bør være sikret, så nu skal kampen fortsætte mod at sikre VM deltagelsen igen i år.

August udtaler: Jamen det betyder meget at folk lægger mærke til hvad jeg har gjort online såvel som offline ift. til de to priser og det er noget der motiverer mig til at blive endnu bedre og arbejde endnu hårdere fremadrettet. Målsætningen for fremtiden er, at kvalificere mig til meget mere og vise mere stabilitet ude til de internationale live events – så målet er at komme til VM og også at vinde VM – og så lige en major inden VM!

Årets Online FIFA-spiller: August ‘Agge’ Rosenmeier

I denne kategori blev det endnu engang til en sikker sejr til August ‘Agge” Rosenmeier som er startet FIFA 19 helt suverænt. Der har været mange dygtige danskere i det seneste år, og det er en fornøjelse at se danskere i top 100  hver eneste uge – lad os håbe 2019 fortsætter sådan!

Årets eSuperliga-spiller: Fatih Üstun


Der har været mange vanvittige præstationer i eSuperligaen i løbet af de sidste måneder, men Fatih Üstun har været i en verden for sig selv. Der har dog været andre virkelig dygtige spiller – selvfølgelig de to vindere fra Brøndby, men især også Mikkel Hjort Bach fra Vejle / Tricked som gang på gang har vist sindsygt niveau! Fatih kunne have sikret AGF finalepladsen i Playoffs, men desværre blev en uheldig fejl endestationen for ham og AGF i semifinalen mod Brøndby Esport.

Fatih udtaler: Tak til alle der har stemt på mig. Jeg sætter stor pris på at flertallet anerkender at jeg personligt har været den bedste eSuperliga spiller i 2018. Jeg håber at jeg kan fortsætte stimen og endda vinde prisen næste gang også!

Årets FIFA-talent: Anders Vejrgang

Der var aldrig rigtig nogen spænding omkring hvem der skulle vinde denne pris – det måtte bare blive kæmpetalentet fra Hjørring på kun 12 år! Anders Vejrgang mine damer og herrer! Han har vist imponerende styrke både offline og online i år, og året startede med en flot sejr i den første Elgiganten Tour i Aalborg. Anders var tæt på at lave den perfekte sæson ved at vinde Grand Slam, men det blev desværre til et 3-2 nederlag i finalen mod Tamer Taser. At være 12 år og spille på dette niveau er bare vildt! Lad os håbe EA ændrer på reglerne således der ikke skal gå 3-4 år før Anders kan dyste internationalt.

Anders udtaler: Jeg er selvfølgelig rigtig glad for denne pris! Jeg håber på at jeg kan fortsætte min udvikling. Det er ikke alle kategorier jeg kan blive nomineret i pga. min alder, og derfor betyder den her titel meget for mig. Jeg fortsætter min gode form i 2019 ved at spille og øve mig!

Vi takker for denne omgang med SG Awards!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.