Jacob ‘Esser’ Esholm gjorde sin eSuperliga-debut til den store Playoffs-finale. Nerverne sad derfor ganske naturligt ude på tøjet, men Vejle-spillere overvandt dem og leverede hernæst en rigtig flot præstation. Herunder kan du læse hele vores interview med Esser.

Mandag skulle du levere din debut i eSuperligaen foran mange tusindevis af seere – hvornår fik du at vide, at du skulle repræsentere Vejle i finalen?

Det kom forholdsvis sent i forhold til playoff. I løbet af torsdagen ringede Kent fra London, hvis ikke jeg husker helt forkert, så der var ikke meget tid til at forberede sig, for jeg havde slet ikke regnet med at spille i ligaen. Jeg er dog meget glad for at have fået chancen og er tilfreds med, at det gik godt.

Hvor henholdsvis nervøs og spændt var du, inden det gik løs?

Jeg var meget nervøs, inden vi skulle i gang, men det er også klart, når der var så fantastiske rammer i Forum. Så fed en stemning og intensitet havde jeg slet ikke forventet, så det var helt fantastisk, og det tog også lidt tid at ryste nerverne af.

Det blev til et par uhyre tætte kampe både for dit eget- og Vejles vedkommende – er du overordnet tilfreds med din egen præstation, og hvilke tanker står du egentlig med efter Playoffs?

Jeg fik bevist, at jeg kan være med på det niveau, og at jeg har noget at tilbyde holdet i ligaen, så det er jeg meget tilfreds med. Jeg spiller lige op med tre af landets bedste spillere og leverer i mange perioder rigtig god FIFA, så overordnet er jeg glad for, at det gik som det gjorde.

Mikkel var indiskutabelt en af ligaens bedste – hvor højt oppe ligger han placeret på din liste?

Vi har et virkelig stærkt felt i Danmark, og i eSuperligaen er der virkelig mange spillere, som har overrasket positivt. I min verden er Mikkel helt oppe sammen med de allerstørste i ligaen, og det viser hans præstationer også. Han har leveret mange store sejre til holdet gennem eSuperligaen, så det er en kæmpe ære at spille på hold med ham.

Såfremt der kommer en sæson 2 – hvor meget ville det så betyde for dig at være med igen, og håber du hertil på at blive endnu mere involveret?

Jeg fik på forhånd at vide, at det var ret usandsynligt, at jeg kom i spil i denne sæson, fordi jeg har haft fokus på Xbox og bygget mit gode hold op her, så jeg havde slet ikke holdet til at være med i grundspillet. Det vil selvfølgelig være stort at være med i næste sæson også, men det er Kent, der udtager holdet, og jeg respekterer hans valg uanset hvad han vælger.

Vi takker Esser for snakken!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.