Over 800 har været inde og stemme til dette års SG Awards, og vi er nu klar til at præsentere vinderne – det sker igennem 3 artikler her hen over julen.

Husk at både nomineringer og stemmer er lavet af de danske FIFA-fans – derfor er det en brugerafstemning og ikke en ekspertafstemning. Til næste års awards vil vi introducere priser der bestemmes af en jury samt de aktive spillere.

Årets humørspreder: Daniel ‘Dingo’ Kristensens peberkværn

Med 38,3% af stemmerne blev det til en tæt sejr til Dingo over Randers-drengene som skabte god stemning igennem hele eSuperligaen. Dingo’s peberkværn fik vi at se mange gange når Brøndby scorede igennem eSuperligaen, og Fredberg fik også netop en peberkværn i gave af Dingo da de vandt finalen i Forum.

Daniel udtaler: “Det betyder faktisk en del at vinde titlen som årets humørspreder, da jeg går meget op i at fremstå som en yderst positiv, glad og professionel person. Det at blive anerkendt for det er bare et kæmpe bonus. Jeg vil selvfølgelig fortsætte med altid at møde op med et smil på læben, og så skal jeg måske opgradere min peberkværn, som det ligner folk er rimelig positive overfor.

Årets bedste event: eSuperligaen

Der var overhovedet ingen tvivl om udfaldet i denne kategori da eSuperligaen + playoffs fik hele 86,4% af stemmerne. Selvom vi, Sports-Gaming.dk, har stået for langt de fleste andre events i år, så kan vi sagtens acceptere at eSuperligaen fuldt fortjent vinder denne kategori – budgettet var været mange mange gange højere på dette ene event end budgettet for det samlede FIFA community på de sidste 5 år. eSuperligaen holdt niveau igennem 7 uger og afsluttede på fornem vis i Forum d. 17. december.

Årets sjoveste episode: AGF vs Randers i eSuperligaen

eSuperligaens allerførste runde bød på drama i højeste potens da AGF og Randers stødte sammen. Der blev provokeret fra begge holds sider og mange vil nok mene at opførslen var langt over stregen med provokationer direkte op i modstanderens ansigter, men ikke desto mindre, så var denne episode med til at skyde eSuperligaen godt i gang med masser aktivitet på de sociale medier omkring fighten. Vi ved selvfølgelig at spillerne privat har det fint med hinanden, og derfor kan vi se tilbage på episoden med et smil på læben. Med 47,4% af stemmerne var sejren ret tydelig over Barnewitz som faldt på vej op af trappen til finalen i Forum.

Årets bedste nyhedsdækning: Dækning af eSuperligaen

Der er ingen tvivl om at eSuperligaen har været årets største samtaleemne indenfor FIFA, og derfor er det også helt naturligt at det er dækningen af denne som vinder denne titel – med 7 ugers aktivitet plus optakt, er der skrevet rigtigt mange artikler om netop eSuperligaen. På en flot 2. plads kom vores dækning fra Playoffs i Amsterdam hvor JKFIFA, Keglekongen og Bækkelund tog afsted for at lave en flot dækning.

Vi er tilbage i morgen med de næste 4 kåringer!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.