Flere spændende navne befandt sig i vores seneste forudsigelser, som var omkring de spillere, vi forventer ender i top 5-8. Nu kigger vi på de spillere, som vi forventer kan nå helt til tops i morgendagens Pricerunner Cup. De fire, vi har på denne liste, er alle topspillere, som inde for det sidste år har leveret flere store resultater og samtidig vist et rigtig højt niveau i de seneste måneder.

Læs mere om turneringen og køb billet her

 

Nr. 4: Wahed ‘The-Kid’ Obayd

I sommer gjorde Wahed Obayd comeback på den danske scene og viste sig frem flere gange i løbet af den sidste halvdel af år 2014. Udover en plads i slutspillet til DM, var han også meget tæt på at snuppe sejren til ESWC Denmark, som gav en billet til den store turnering i Paris. Derudover lavede Wahed også et godt resultat ved The Experience og har på det seneste også vist gode takter online. Vi snakkede for kort tid siden med Wahed, og her var han fuld af selvtillid før morgendagens turnering:

“Det er som nok alle ved et rigtig stærkt felt med et hav af gode spiller. men jeg er selv i form pt. og håber på at vinde det hele! Men ellers semi-finale er jeg tilfreds fordi det vil vise at jeg i de sidste 3 events har ligget i top 3-4 af Danmark.”

Waheds bud på top 3 var følgende:

 1. August ‘Agge‘ Rosenmeier
 2. Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund
 3. Marcus ‘ExpectSporting‘ Jørgensen

 

Nr. 3: Lars ‘Primeturbo’ Korreborg – Copenhagen Wolves

Primeturbo har haft det rigtig godt i FIFA 15, som også er det spil, hvor han har fået sit internationale gennembrud ved at ende i top 16 til ESWC i Paris. For at komme til denne turnering vandt han over netop Wahed Obayd i finalen til den danske kvalifikation, ESWC Denmark. De sidste par måneder har dog været uden de store succeser, men det ændrer ikke på, at Primeturbo er en af de allerstørste favoritter til at vinde i morgen.

Forventningerne er jo selvfølgelig at vinde, men FIFA communitiet er stærkere end nogensinde før, så det bliver en enorm udfordring. jeg håber, at jeg kan holde fast i den nuværende spillestil, som jeg håber vil overraske en del folk. Jeg håber selvfølgelig, at mine holdkammerater og undgår at løbe ind i hinanden før semifinalerne.”

Ligesom sine holdkammerater, havde Primeturbo store forventninger til resten af Wolves, og derfor var hans bud på top 3 følgende:

 1. August ‘Agge‘ Rosenmeier
 2. Daniel Barnewitz
 3. Mathias ‘Revi‘ Iversen

 

Nr. 2: Lasse ‘Kongen’ Bækkelund – Tricked eSport

De seneste måneder har været rigtig gode for Lasse Bækkelund, som har markeret sig som en af de stærkeste spiller på den internationale turneringsside, Gfinity, hvor han har vundet utallige turneringer i 2015. Samtidig har Bækkelund været med langt inde i samtlige store turneringer, som han har deltaget i i 2014/15, og derfor ligner han det bedste bud på en seriøs udfordrer til Agge. Bækkelund havde følgende kommentarer om sine forventninger til turneringen:

Jeg har ikke de store forventninger til mig selv. Forventningerne kommer fra andre, men jeg ved af erfaring, at jeg spiller dårligere med pres, så uden pres fra mig selv, regner jeg med muligvis at ramme mit topniveau. Udover det regner jeg med en super fed turnering, hvor der forhåbentlig sker nogle overraskelser.”

Lasses bud på top 3 var følgende:

 1. August ‘Agge‘ Rosenmeier
 2. Wahed ‘The Kid‘ Obayd
 3. Marcus ‘ExpectSporting‘ Jørgensen

 

Nr. 1: August ‘Agge’ Rosenmeier – Copenhagen Wolves

Verdens bedste FIFA spiller er selvfølgelig kæmpe favorit til at tage sejren ved Pricerunner Cup i morgen. Agge har vundet samtlige danske turneringer, som han har deltaget i, siden Copenhagen Games (marts 2014), hvor det endda var en svensker, som slog ham ud. Alene dette gør det svært at se andre vindere end Agge i morgen. Trods mindre træning end normalt, håber verdensmesteren dog på, at rutinen er så stor, at sejren nok skal komme hjem:

Jeg håber altid på at nå langt, men jeg må sande at jeg har rigtig travlt med den rigtige fodbold og 2.g. Dog mener jeg stadig, at jeg har niveauet til at vinde og nå rigtig langt grundet, at jeg nu om dage er en erfaren ræv i gamet. Jeg har dog slet ikke spillet og forberedt mig ligeså meget som alle de andre der tager til Pricerunner Cup for at vinde.  Jeg forventer også, at mine holdkammerater går ud og viser Wolves’ logo og spiller noget champagnefifa. Det ved jeg, at de kommer til. De er topmotiveret, og så kan vi måske med noget lodtrækningsheld få en ren Wolves top 4, eller måske bare 2-3 mand i semi finalen. Så er jeg ihvertfald rigtig glad!”

Agges bud på top 3 afspejlede også en stor tro på sit hold og var således:

 1. Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg
 2. Daniel Barnewitz
 3. Mathias ‘Revi‘ Iversen

 

 

Denne serie er nu færdig, og I har fået alle vores bud på både top 16, men også de boblere, vi regner med kan vise sig frem i Eskilstrup til Pricerunner Cup. Ønsker man som tilskuer at se FIFA på højeste niveau, intense kampe eller bare mærke den fede stemning, så er der alle gode grunde til at dukke op på Eskilstrup Hotel og følge denne turnering. Første gruppekampe går allerede i gang klokken 10, men der vil være masser af FIFA hele dagen.

Har man ikke mulighed for at være på lokationen, kan det hele streames her, og udsendelsen starter med gruppekampene klokken 14.30, hvor også verdensmesteren August ‘Agge‘ Rosenmeiers kampe begynder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.