FIFA Team Fyn har i dag præsenteret en ny spiller, som man forventer kan udfolde sit store potentiale og træde i karakter i fremtiden. Navnet er Andreas Kirstein.

Da der for få uger siden var SG Awards, blev FIFA Team Fyns Claes ‘CH66DK‘ Hansen nummer to i kåringen som årets talent, og nu ser det ud til, at FIFA Team Fyn sigter efter at få endnu mere udviklingspotentiale ind på holdet. Andreas ‘Andy‘ Kirstein er derfor hentet ind på holdet efter at have leveret pæne resultater og stor aktivitet siden FIFA 15 udkom. Den talentfulde københavner har nemlig allerede vist sit værd i bl.a. Audi Cup, hvor han kom hele vejen til finalen, men måtte se sig slået af sin nye holdkammerat, Peter ‘KongMoelgaard‘ Mølgård. Derudover har Andreas Kirstein også deltaget flere gange på Gfinity og i diverse brugerturneringer i communitiet, hvor han flere gange har drillet de helt store spillere. Disse tegn på lovende potentiale har fået FIFA Team Fyn til at reagere, og de kom med følgende udmelding efter annonceringen:

Efter afgangen fra Christian Corell har vi været på udkig efter en erstatning. Vi har valgt at signe den unge spiller Andreas Kirstein. I denne signing har vi fået en spiller med stort potentiale, som allerede har drillet flere store spillere og senest kom helt til finalen i kvalturneringen til Audi Cup, hvor han dog måtte se sig slået af vores egen Peter Mølgård. Med sine blot 14 år er det imponerende, at han allerede har lavet så gode resultater online, og med vores træningsmiljø skal han nok udvikle sig til at blive en dygtig offline spiller.

 

Andreas Kirstein var også selv en glad person da vi snakkede med ham og samtidig spurgte ind til hans forventninger til Pricerunner Cup, som bliver hans første turnering i trøjen:

Jeg er meget glad for at blive en del af FIFA Team Fyn. Jeg glæder mig til at komme i gang og få spillet en masse turneringer med dem, hvor jeg forhåbentlig kan levere gode præstationer. Jeg håber på at kunne bidrage med et godt niveau og forhåbentlig komme langt i de store turneringer, men jeg føler, at jeg skal lære hvordan man går ind til en offline turnering først, da jeg er ung og skal udvikle mig. Angående Pricerunner Cup er det mit første store event, så forventningerne er ikke ekstremt høje. Jeg regner dog med, at jeg kommer videre fra gruppespillet og så tage en kamp af gangen.”

Andreas Kirstein bliver dermed 7. spiller i truppen, som nu består af følgende:

  • Mads ‘Pitbull‘ Grønmar
  • Peter ‘KongMoelgaard‘ Mølgård
  • Robin Bangsø
  • Claes ‘CH66DK‘ Hansen
  • Casper ‘Cjuul‘ Christiansen
  • Kent ‘TalentKent‘ Brylle
  • Andreas ‘Andy‘ Kirstein
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.