FIFA 15 har tiltrukket nye spillere til de danske turneringer, og derfor også nogle nye talenter, som for første gang skal ud og mærke presset ved en stor turnering. Derfor kigger vi i dag på “boblerne” i communitiet som første led i vores optakt til Pricerunner Cup.

Der er nu under en uge til det går løs ved Pricerunner Cup, som foregår på Eskilstrup Hotel. Her er turneringen rangeret som en kategori 3 turnering, hvilket betyder vigtige point til ranglisten, sammen med hele 13.000 kroner i præmiepuljen, og derfor har der været en stor interesse for denne turnering, heriblandt fra de allerstørste spillere i dansk FIFA. Samtidig er der også yderligere præmier for mange penge, og disse kan vindes af alle deltagere – på de dygtige FIFA spillere og de knap så dygtige.

Læs mere om turneringen og køb billet

Disse store spillere vil vi sætte fokus på de kommende dage, hvor vi fra i morgen kommer med de første fire spillere, som vi tror ender i top 16 til turneringen. I dag lægger vi dog ud med at se på de spillere, som for alvor er kommet frem i FIFA 15 og har vist sig at være stærke online i både vores turneringer, men også på de internationale sider, hvor Danmark efterhånden er ved at etablere sig som en meget stærk nation. Herunder kommer de fire spillere, som vi tror kan overraske ved Pricerunner Cup:

 

Nicklas ‘Niller’ Stensgaard – tidligere FIFA Team Gram:

Niller har over en længere periode vist et højt niveau ved diverse turneringer, som er blevet holdt online. Udover at have vundet en enkel Sports-Gaming plus-turnering har han også vist et glimrende niveau på engelske Gfinity og har i flere omgange været tæt på kvalifikationen til tyske Audi Cup. Han var selv meget ydmyg omkring sine chancer, da vi snakkede med ham:

“Jeg forventer, at jeg selv synes, at jeg spiller tilfredstillende. Det vigtigste for mig er, at jeg lærer noget og får noget erfaring. Jeg tror på, at jeg kan komme i Top 32. Jeg håber på at jeg kan komme længere, men det kommer an på hvem man møder og om man rammer dagen.

Nillers bud på top 3 var følgende:

 1. August ‘Agge‘ Rosenmeier
 2. Daniel Barnewitz
 3. Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund

 

Andreas ‘Andy’ Kirstein – FIFA Team Fyn:

Andy sluttede sig for nylig til FIFA Team Fyn efter at have præsteret på et spændende niveau i internationale turneringer, hvor han, ligesom Niller, har vist sig frem på Gfinity og flere gange har sluttet i top 8 blandt nogle af verdens bedste FIFA spillere. Derudover har Andreas været i finalen ved en Audi Cup kvalifikation, dog uden det fornødne held til at vinde. Vi snakkede også med Andy om hans chancer til Pricerunner Cup:

“Jeg forventer at komme så langt som muligt, fordi jeg ikke helt ved, hvordan mit niveau ligger offline, da det er mit første event, jeg kommer til, men jeg må tage en kamp ad gangen og forhåbentlig komme til playoff. Jeg forventer, at det bliver rigtig sjovt at møde dem alle og få spillet noget FIFA. Da det er min første turnering offline, så skal jeg selvfølgelig bruge det til at lære ikke at blive så nervøs.”

Andys bud på top 3 var også uden de store overraskelser:

 1. August ‘Agge‘ Rosenmeier
 2. Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund
 3. Wahed ‘The-Kid‘ Obayd

 

Marcus Gam Kok – Clan eSpuma:

Marcus Kok har efterhånden været med i en håndfuld turneringer, men uden de store resultater. Til DM og The Experience måtte nordjyden tage hjem efter gruppespillet, mens han i Aalborg har været lidt mere heldig i de turneringer, han har deltaget i. Kok har dog vist et glimrende niveau på det seneste, hvilket Clan eSpuma også opdagede og gav ham en kontrakt. Kan Kok ramme sit topniveau, får han en god turnering, selvom han var ret ydmyg omkring sine chancer:

“Jeg håber på at gå videre fra gruppespillet, som jeg flere gange er blevet drillet med ikke at have gjort. Jeg tror også på, at det kan lade sig gøre og derefter håber jeg på at ende i top 16, men skal jeg være helt ærlig, så er jeg usikker på at nå så langt. Jeg vil bare gerne nå så langt som overhovedet muligt”

Marcus Kok havde også sit bud på en top 3:

 1. August ‘Agge‘ Rosenmeier
 2. Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund
 3. Daniel Barnewitz

 

Marc Hougaard – HVB E-Sports:

I forhold til de tre overstående spillere, har Marc Hougaard været i gamet længere tid og har efterhånden rutine fra flere events. Det er dog først i FIFA 15, at Hougaard har fundet det helt store spil frem og derfor sagtens kan ende med at levere overraskelsen. Forventningerne var heller ikke små hos den talentfulde spiller:

Alle topspillere er med til turneringen, og det er alle spillere med et utroligt højt niveau, så jeg forventer en hård turnering, hvor jeg vil forsøge at få en så god placering som muligt. Jeg går selvfølgelig efter at gå hele vejen, men realistisk set vil jeg være meget tilfreds med en plads blandt de sidste 16, måske endda længere, hvis jeg rammer min topform.”

Hougaards bud på top 3 var følgende:

 1. August ‘Agge‘ Rosenmeier
 2. Lasse ‘Kongen‘ Bækkelulnd
 3. Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg

 

I morgen kigger vi på de fire første spillere, som vi forventer blandt de 16 bedste, altså seed 13-16.

Læs mere om strukturen for turneringen

Køb billet til turneringen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.