I det seneste afsnit af ‘Mediano Special’ får podcasten besøg af de to danske FIFA-spillere, August ‘Agge’ Rosenmeier og Jesper ‘Pilm’ Prang.

November måneds kvalifikation til FIFA eWorld Cup igennem FUT Champions er ovre nu. Det blev samtidig en stor succes set med danske øjne, men helt overordnet så var der desværre nogle kontroversielle ting, som efterfølgende er blevet taget op til stor debat.

Det viser sig nemlig, at nogle af de i alt 128 FIFA-spillere, der formåede at kvalificere sig til de videregående VM-kvalifikationer, muligvis har snydt sig til de attraktive pladser.

Intet er dog sikkert, og ifølge August ‘Agge’ Rosenmeier, som bekendt gik ubesejret igennem måneden, samt Jesper ‘Pilm’ Prang, der har foretaget flere analyser og fulgt kvalifikationen gennem tykt og tyndt, så burde EA allerede slå ned på dette problem, før det opstår. Det er nemlig ikke første gang, at der har været tegn på lignende ‘No Loss Glitch’, hvor folk har muligheden for at snyde sig til sejrene.

Alt dette og meget andet omkring FUT Champions og FIFA generelt diskuterer de to danske FIFA-spillere med podcast-vært på programmet ‘Mediano Special’, Peter Rubek Nielsen, imens de samtidig taler om de to spilleres nuværende statusser i FIFA-karrieren, samt hvad den uvidende fremtid kan bringe – og om der overhovedet er en fremtid?

Du kan lytte til hele det 65 minutter lange podcast-afsnit lige her:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.