I dag valgte FIFA at annoncere deres seednings til FIFA Interactive World Cup 2015 på deres facebookside, hvor de 20 bedste spillere fra hele verden samles i München og kæmper om titlen som verdens bedste FIFA-spiller.
Billede: FIFA Interactive World Cup (FACEBOOK)


Om godt en lille måned tid afholdes FIFA Interactive World Cup 2015, hvor de bedste 20 spillere fra hele verden samles, og kæmper om titlen som den bedste FIFA-spiller, 20.000 USD-dollars og en billet til Ballon D’or 2016. I år har to danskere formået at kvalificere sig. Nemlig den regerende verdensmester August Rosenmeier og Lasse Bækkelund. August Rosenmeier kvalificerede sig automatisk ved at være den regerende verdensmester, og Lasse Bækkelund formåede at kvalificere sig gennem de online-sæsoner som der var på PS3, hvor han endte som runner-up i sæson 6. De to danskere kommer til at skulle repræsentere Danmark i de rød-hvide striber i München den 17-19. maj.

I dag annoncerede FIFA på deres FIWC-facebookside, FIFA Interactive World Cup, deres seedning af de 20 spillere. De 20 spillere er blevet delt i 5 ’pots’, bedre kendt som seedningslag på dansk, hvor der er 4 spillere i hver pot. De er blevet seedet i forhold til hvad deres FIWC World Ranking position er. Det foregår sådan at én fra hvert seedningslag kommer til at skulle danne gruppe med 1 fra de 4 andre seedningslag.
Helt uden den store overraskelse har FIFA valgt at seede vores helt egen dansker August ’Agge’ Rosenmeier til seed 1. Seed nummer to kommer til at være i form af franskmanden Julien Dassonville. Vores anden dansker, Lasse Bækkelund, må gå lidt længerede ned af listen for at finde sit seed. Bækkelund er blevet seedet til seed 13, og dermed er han også endt i pot nummer 4. En spiller som Abdulaziz ’MrDone’ AlShehri er blevet seedet som nummer 4, og dermed endte han også i samme pot som Rosenmeier, hvilket gør at de to ikke kan møde hinanden i indledende gruppespil. FIFA har valgt at placere alle de spillere der kvalificerede sig gennem den lokale ’Host Country Qualifier’ som afholdes på PS4, i samme seedningslag.

Bare til alles information – så gør seedning en meget stor forskel til finalestævnet, da den med højest seed har førsteretten til et hold. Så det vil sige, at hvis f.eks. August Rosenmeier og en anden spiller begge to har Brasilien som 1. priotet, så er det Rosenmeier der har førsteretten, da han som sagt er seedet som nummer ét.

Listen lyder som følgende. (Bemærk for hver 4. spiller, starter der et nyt seedningslag).

Pot 1
1. August Rosenmeier (DANMARK)
2. Julien Dassonville (FRANKRIG
3. Adam Johnston (IRLAND)
4. Abdulaziz AlShehri (SAUDI ARABIEN)

Pot 2
5. Ty Walton (ENGLAND)
6. Irving Velazquez (MEXICO)
7. Stanislav Chakarov (BULGARIEN)
8. Giuseppe Guastella (USA)

Pot 3
9. Lyes Ould-Ramoul (CANADA)
10. Jonathan Seri (FRANKRIG)
11. Dylan Bance (FRANKRIG)
12.Arthur Dabilgou (BURKINA FASO)

Pot 4
13. Lasse Bækkelund (DANMARK)
14. Simone Canini (ITALIEN)
15. Aday Sánchez (SPANIEN)
16. Subaru Sagano (JAPAN)

Pot 5
17. Rachid Azzahim (MARROKO)
18.Dean Coombes (ENGLAND)
19. Brian Savary (FRANKRIG)
20. Daniel Butenko (TYSKLAND)

Vi glæder os helt vildt meget til dette års FIFA Interactive World Cup her på redaktionen. Det eneste man venter på nu, er grupperne. Det bliver utroligt spændende at se hvem der er endt i gruppe sammen.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.