Hovedturneringens sæson 32 på Dansk FIFA Liga er sat i gang, og de fleste deltagere har allerede nu spillet kampe. Som tidligere nævnt er der fra denne sæson udarbejdet en ny struktur, der blandt andet betyder, at der nu er 8 hold i Superligaen. Allerede nu er der ved at forme sig et billede af de folk, som vi skal holde øje med, mens den forsvarende mester, Philip ‘PhilipL-W‘, er startet ud med -2 point, fordi han ikke mødte op til sin første kamp. Kigger man i den anden ende af tabellen, finder man Peter ‘P-BJ10‘ Johansen på førstepladsen med 6 point efter to kampe og en målscore på 6-3, men trods den nuværende position er ambitionerne en placering i top 3:

Mine egne forventninger er selvfølgelig at spille med, hvor det er sjovest, nemlig i toppen af ligaen. På den måde stiller jeg høje krav til mit eget spil, og derfor bruger jeg også relativt meget tid for at fastholde et højt niveau. Der er ikke plads til at have et svingende niveau, da modstanderne på dette plan hurtigt vil straffe dig for det. Derfor går jeg efter en top 3 placering.” udtalte Peter Johansen, som også havde en kommentar til sit tildelte hold, Bayern München:

At jeg har fået Bayern er super fedt, da det er et hold, som jeg spiller med til daglig. De har to rigtig stærke spillere i midterforsvaret (Dante og Boateng), som i langt de fleste tilfælde vinder deres hovedstødsdueller, og skulle bolden komme forbi dem, så har de Lahm og Alaba, der meget hurtigt kan indhente modstanderen. Derudover er der Robben og Ribéry, der er så hurtige, at de meget let kan omme til at slå indlæg, hvor Mandzukic i den grad er stærk i hovedspillet. Samtidig har de begge en rigtig god sparketeknik, og det er noget, der kan gøre ondt på modstanderne.”

Den nye struktur er også blevet bemærket af Peter Johansen, som har et yderst positivt syn på de nye ændringer:

Jeg er tilfreds med den nye ligastruktur, da der kun er to nedrykningspladser hvorimod der var fire i sidste sæson. Det giver anledning til, at vi kommer til at møde de samme spillere oftere, så man bedre kan få fornemmelsen af hvordan de hver især spiller. At der kun kan være 21% af kampene placeret i samme runde, synes jeg er fint, da der sommetider også kan være andre turneringer, som kræver, at man har tiden til dem.” udtalte han til slut.

Den nye struktur har givet en forventning om, at niveauet i de øverste rækker bliver øget, og dermed bliver det spændende at se hvor tæt rækken bliver i denne sæson. Om det bliver Peter ‘P-BJ10‘, Johansen, Philip ‘PhilipL-W‘ Warburg eller en helt tredje, der vinder Superligaen, er umuligt at forudse, men de første par kampe har i hvert fald lagt op til drama mellem flere gode spillere.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.