Dansk FIFA Liga´s hovedturnering, Sæson 2 på PS4 er nu skudt godt igang uden de største overraskelser er faldet indtil videre.

Casper “cjuul-dk” Christiansen og Jacob Zohner ser lige nu ud til, at være sluppet væk fra de andre 1. Division, som kan sikre oprykning til “Sports-Gaming.dk ligaen” fra næste sæson af. De ligger begge med 15 point, og hele 7 point ned til 3. pladsen. Dog har førstnævnte spillet en kamp mindre, samt en bedre målscore.

Sports-Gaming.dk ligaen kan det vel ikke komme som et stort chok for nogen, at Lars “PrimeTurbo‘ Korreborg er gået sejrrigt fra fire ud af fire mulige kampe, og dermed indtaget 1. pladsen i Dansk Fifa Liga´s bedste række. Til gengæld skal man ikke afvise muligheden for en spændende slutspurt, hvor bl.a. Jesper ‘Muffersej‘ Laursen, som vi tog en snak med inden turneringen, kan drille manden fra Chiefs of Copenhagen, da de lige nu begge ligger med 12 point, og to vigtige kampe imod hinanden til gode.

Lars startede ud med en sikker 4-0 sejr mod Bagerendk7620 på en nuværende sidsteplads, og har siden hen spillede imod nummer 5 og 6 i tabellen med henholdsvis 4-1 og 5-3, og senest en flot 3-1 sejr over Jesper ‘Pilm‘ Prang, men han mangler atter at spille imod KabboDK og som nævnt lige før, Muffersej. Derefter skal han selvfølgelig møde alle spillerne igen, og derfor er intet sikkert endnu.

Vi har efterfølgende spurgt PrimeTurbo, om hans egen vurdering af starten på hovedturneringen.

“Hej Lars. Du har selvfølgelig fået den perfekte start, hvis man kigger på tabellen, men har spillet kørt godt indtil videre, eller frygter du, at du ikke går ubesejret igennem med dit nuværende spil?”

“Med Real burde jeg på papiret vinde sikkert, men jeg føler mig ikke så tryg med Real i defensiven, så jeg er bange for at tabe point i hver kamp da alle er dygtige spillere, hvor især Muffersej har stået stærkt defensivt med City, som fitter hans stil godt, hvor han kan slå hurtige kontraer med Agüero og hvem han ellers bruger.”

“I næste runde skal du op imod Muffersej. Hvad er dine forventninger til kampen? Føler du dig nærmest sikker på en sejr, eller kan Muffersej overraske alle?”

“Sikker på sejr? Det lyder næsten som en walkover i nogens hoveder, men det er måske den sværeste kamp sammen med Kabbo jeg kan ende med at få, men jeg vil altid vinde”

“Hvordan ser top 3 efter ligaen er ovre ud, i dine øjne?”

“Det er svært at sige på nuværende tidspunkt. Jeg tror Kabbo, Pilm og Muffersej kommer til at kæmpe om placeringerne som det ser ud nu.”

Sådan ser stillingerne i Sports-Gaming.dk ligaen og 1. Division ud lige nu:

dfl tabel

Du kan også se de mange andre puljer på Dansk FIFA Liga´s hjemmeside.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.