Summer League 2014 – powered by Sports-Gaming på Dansk FIFA Liga har efterhånden ikke langt igen, og det er ved at være sidste chance for at få en plads i den afsluttende turnering. Derfor var 36 spillere klar til kampen om leaderboards og blandt dem var spillere som Adel ‘Adellovich‘ Daher, Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg og Martias ‘Iver‘ Iversen.

Det blev dog en kort fornøjelse for én af dem. Adellovich og Iver røg ind i hinanden allerede i gruppespillet, sammen med Abdullah ‘Mansoursen‘ Mansour og Superstart27. Det udviklede sig til en tæt kamp om videre avancement mellem 3 af dem, mens Mansour måtte forlade turneringen med 0 point og -8 i måldifference. De sidste tre endte på hver 6 point, og det betød, at Iver røg ud, grundet målscoren. For Primeturbo var det dog en mere sikker vej til slutspillet, da han endte som nummer 1 med 7 point uden at have været i alvorlige problemer.

I slutspillets ottendedelsfinale blev det dog slut for både Adellovic og Primeturbo. Mens Adellovic forlod turneringen, skulle Primeturbo op mod Kent ‘Brylle_DK‘ Brylle, og i en chancefattig kamp blev det til en fortjent sejr til Brylle, der trods meget lidt possession havde chancerne. Brylle måtte dog se sig slået i kvartfinalen mod Danmar12.

Tilbage i kvartfinalen var flere dygtige spillere. Claes ‘CH66DK‘ Hansen viste sig overlegen mod Jim-BIF, mens Lasse Bækkelund skulle møde Wuptidupti, der tidligere har lavet gode resultater på DFL. Derudover var både Mads ‘Nyrnz‘ Nyrnberg og Jesper ‘Pilm‘ Prang stadig med og mødte hinanden i en kamp, der endte 3-2 til Pilm.

Fokus var dog på Lasse Bækkelund, som efterhånden er ved at vænne sig til Playstation 4. Med en sikker sejr på 4-0 skulle han mod Claes Hansen i semifinalen, og her måtte han se sig selv brænde utallige chancer i ordinær tid, inden den skulle ud i golden goal. Her var det dog Claes Hansen, der ikke kunne score, og det udnyttede Bækkelund til at afgøre kampen.

I finalen skulle han møde Pilm, som slog Danmar12 3-2 i semifinalen. Igen blev det en utrolig tæt kamp, hvor Bækkelund i første omgang kom foran, men med en hurtig udligning fra Pilm, hvilket blev resultatet i ordinær tid. Det var en kamp, hvor Bækkelund generelt sad på spillet og skabte mange chancer, mens Pilm muligvis blev snydt for to straffespark. I golden goal blev det dog hurtigt afgjort med et mål efter 5 minutter, da Benteke kom først på en ripost og sendte guldet til Fyn, hvor Lasse Bækkelund kunne ånde lettet op og sikre sig de 20 point til leaderboardet, hvilket sikrer ham i plads i den afsluttende turnering. Bækkelund var selv tilfreds med turneringssejren, da vi snakkede med ham:

Det startede godt ud med, at jeg vandt alle mine kampe i en ellers svær gruppe, og derfra kom der lidt flere tætte kampe, specielt semifinalen og finalen. Turneringen forløb dog rigtig godt for mig, selvom jeg også havde meget held,” udtalte Bækkelund efter finalen.

Det kunne altså tyde på, at Lasse Bækkelund for alvor er på vej tilbage på den store scene. Efter et halvt års anonymitet uden en Playstation 4, vandt han konsollen til DBU VM Tour for et stykke tid siden. Derefter deltog han i Sønderjylland Open for en uge siden, hvor han røg ud i kvartfinalen efter en tæt kamp mod Mathias Iversen, og nu får han altså sin første turneringssejr på Playstation 4. Lasse Bækkelund er igen en spiller, som vi skal holde øje med frem mod de store turneringer.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.