Mandag aften var vi igen samlet på Dan´s Poolhall i Aalborg til den anden turnering i rækken. Der var gode præmier og rangliste point på højkant, og der blev gået op i kampene fra alle mand.

Vi havde det dobbelte antal deltagere denne gang ift. for 2 uger siden, og det er dejligt at se hvordan de unge i Aalborg tiltrækkes af en hyggelig og social aften med lidt nørderi tilsat.
DSC03324
Vinderen sidste gang, Kragefucz, var igennem aftenen ikke helt tilfreds med sit spil, men alligevel blev den til en semifinale-plads og dermed gode point til leaderboard.

I finalen så det længe ud som om at Stefan Bang Pilgaard skulle løbe med en 2-1 sejr, men en Fifa kamp (og fodboldkampe generelt) varer jo ikke kun 90 minutter, og i overtiden scorede Marco på hovedstød efter lidt tvivlsomt forsvars-spil – et klassisk Fifa sammenstød.

I den forlængede tillægstid fik Marco hurtigt scoret på et indlæg/lob nærmest fra baglinjen, og derfra blev sejren kørt sikkert hjem, og han kunne dermed sætte 25 point på rangliste kontoen og samtidig stikke af sted med de gode præmier.

Sideløbende med hovedturneringen kørte vi også en 2mod2 turnering, og de 8 pladser var hurtigt udsolgte. Efter et spændende slutspil blev det Vejgaard Dollar der løb med sejren mod kammeraterne fra Gistrup Dollar.

Billeder fra turneringen kan ses her

Næste turnering er om små tre uger, nemlig d. 17. marts, og der kan købes billet her.

Da 2mod2 turneringen blev så hurtigt udsolgt vil vi også næste gang tilbyde denne knock-out turnering, og vi anbefaler at købe billet på forhånd da der vil være begrænsede pladser. Vinderne vil modtage billetter til AaB – Brøndby, gavekort og drikkevarer.

Billetten koster 75 kr. pr. hold og kan købes her.

Se leaderboard

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.