Lørdag den 25. marts inviterer FC Schalke 04 Esports til en eksklusiv og lukket FIFA-turnering på Veltins-Arena, hvor hele ti forskellige, professionelle fodboldklubber vil blive repræsenteret af én udvalgt spiller hver. To danskere er her på gæstelisten.

Sidste år stillede danske August ‘Agge’ Rosenmeier op til Legia eSports Cup for den franske fodboldklub Paris Saint Germain, og igen i år vil den tidligere verdensmester deltage i en lukket turnering for de professionelle – arrangeret af FC Schalke 04 Esports og afholdt på Veltins-Arena.

Agge vandt i 2016 Legia eSports Cup.

Denne gang får han til gengæld selskab fra sin landsmand, Marcus ‘MJ’ Jørgensen, der skal repræsentere Brøndby eSport.

Den danske Superligaklub er nemlig at finde på gæstelisten, som i alt indeholder ti forskellige, professionelle, der hver tager én udvalgt spiller med sig.

FC Schalke 04 Esports Cup – der er navnet på turneringen – vil finde sted lørdag den 25. marts, hvor den tyske fodboldklubs stadion, Veltins-Arena, som nævnt lægger hus til den eksklusive FIFA-turnering.

August Rosenmeier løb sidste år med sejren til Legia eSports Cup, og lad os frem til at finde ud af, om enten han eller Brøndbys Marcus Jørgensen kan gentage denne bedrift om under to uger, når den spændende turnering for de professionelle fodboldklubber skydes i gang.

Læs også: Dirty Mike tilslutter sig Hashtag United

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *