Billede: FIFA.com


Om lidt under en måned afvikles verdensmesterskabet i interaktiv fodbold, bedre kendt som FIFA Interactive World Cup. De 20 bedste spillere fra hele verdenen samles i München og kæmper om titlen som verdens bedste FIFA-spiller. Udover titlen som verdens bedste FIFA-spiller, kæmper de også om 20.000 USD-Dollars og en drømmerejse til Ballon D’or 2016. I Danmark har vi to spillere, som skal ned og kæmpe om titlen som verdens bedste FIFA-spiller, nemlig den regerende verdensmester August Rosenmeier og tRicked eSports’ Lasse Bækkelund.

FIFA har i dette års udgave af FIWC, valgt at man skal gøre brug af landshold, hvilket gør at det minder lidt mere om det ’rigtige’ VM i fodbold i forhold til hvis det var normale klubhold.
Spillerne er blevet bedt om at vælge to hold, som de ville gøre brug af til FIWC. Man skal vælge en 1. prioritet og en 2. prioritet. Det er sådan, at hvis to spillere har det samme landshold som 1. prioritet, så er det den med det højeste seed, som har første retten til hans 1. prioritet, og så må modstanderen vælge sin 2. prioritet.
For en lille uge siden annoncerede August Rosenmeier hans 1. prioritet til FIWC på hans facebookside. og det bliver formentligt også det hold han kommer til at bruge gennem hele turneringen, da han som sagt er højest seedet. Holdet han har valgt er Brasilien.

Vi har taget en kort snak med ’Agge’, som han også bliver kaldt, og han var meget klar i sproget om hvorfor han valgte netop Brasilien, som han oven i købet vandt FIWC med sidste år!

’’Hej Agge. Dit valg er faldet på Brasilien til FIWC. Kan du fortælle lidt om hvorfor det netop blev Brasilien?’’
Hey, det går i al sin enkelthed ud på at jeg vandt VM sidste år med Brasilien kombineret med de passer bedst til min spillestil.

‘’Hvilke hold tror du andre kommer til at gøre brug af, og hvorfor?’’
Jeg tror helt sikkert udelukkende jeg kommer til at møde Tyskland med deres effektivitet og styrke samt Portugal/Ronaldo.

’’Tror du at holdvalgene kommer til at gøre den helt store forskel til FIWC?’’
Ja det kommer til at gøre en forskel i forhold til mange ikke har Real Madrid – jeg tror det kræver endnu mere skill at vinde nu!

”Hvad synes du om at man har valgt at gøre brug af landshold i modsætning til frit holdvalg?”
Det er en fordel for de andre, at jeg ikke kan spille med Real hver gang, mens de ikke kan tage Real mod mig, men omend gør det det mere fair efter min mening.

Det bliver spændende at følge dette års udgave af FIWC, da der er mange nye ansigter med. Den eneste dansker der mangler at offentliggøre sin beslutning (hvis han gider) er Lasse Bækkelund.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.