Vi har endnu engang taget en snak med to af de kvalificerede danskere. Denne gang blev det Frederik Fredberg fra Brøndby IF og Daniel ‘Dingo’ Kristensens tur til at fortælle om forventningerne til den kommende turnering i Barcelona.


Vi har spurgt de to tidligere holdkammerater om hvad deres forventninger til årets første internationale turnering er.

Hvad er din målsætning for turneringen?

Fredberg: “Mit mål er uden tvivl at ramme top otte og kvalificere mig til næste fase. Jeg føler helt sikkert det er muligt, men alt kommer an på dagsformen.”

Dingo: Mit mål er selvfølgelig at gå hele vejen, alt andet ville være mærkelig at gå efter. Konkurrencen er dog langt hårdere end jeg hidtil har været ude for, og her er det kun de bedste af de bedste, som stiller op. Jeg har desværre fået Deto i min første kamp, som vandt det hele på Playstation sidste år, og derfor skal der en toppræstation til, hvis jeg skal slå ham. At vinde det hele bliver selvfølgelig en kolossal udfordring, men hvis jeg kan gå derfra med en top 8 placering, er det bestemt også godkendt”

Har du besluttet dig for hvilket hold du skal bruge?

Fredberg: “Har lige pt. ikke lagt mig fast på et bestemt hold endnu, men jeg har da gjort mig nogle overvejelser. Jeg venter med at afsløre holdet indtil selve eventet”

Dingo: De Gea; Valencia, Ferdinand, Maldini, Marcelo; Vieira, Gullit, Ronaldo (R9), Pelé, Messi; Cristiano Ronaldo (4-2-3-1)

Alle spillere er naturligvis i deres bedst mulige version.

Hvordan har din optakt til turneringen været?

Fredberg: “Min optakt har været utrolig svingende. Jeg har ikke spillet WL seriøst siden første uge af December. Mange vil nok mene, at det er dumt, men jeg har haft brug for en lille pause fra den seriøse del af FIFA. Jeg begyndte min egentlige optakt i mandags og har spillet noget af mit bedste spil nogensinde. Det handler bare om at ramme niveauet på dagen.”

Dingo: Den har været rimelig stille og rolig. FUT Champions i weekenderne op til og en smule prac (træning, red.) med forskellige danske pro-spillere. Jeg håber på, at min træning giver pote til turneringen, og at jeg ikke vender skuffet hjem.

Er der en spiller, udover de danske, som du gerne vil undgå at møde?

Fredberg: “Den jeg helst vil undgå at møde fra udlandet er uden tvivl Deto (Kai Wollin, red.). Han slog mig ud i München og han tævede mig for at sige det mildt.”

Dingo: “Umiddelbart Mo Aubameyang og Deto, da de er maskiner. Jeg har dog trukket Deto i min første kamp, så turneringen starter ud med at brag fra min side af.
Det bliver en stor udfordring, men med den rette indstilling og form kan alt lade sig gøre.”

Følg med på siden for at få løbende opdateringer fra turneringen i Barcelona.

Sports-Gaming.dk er inviteret til Barcelona af EA Sports for at dække turneringen live – se med hele weekenden hvor vi leverer en masse spændende indhold.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.