EA Sports har netop offentliggjort en masse nyt om weekendens turnering i Barcelona, FUT Champions Cup. Du kan læse om det hele lige her.

Tid og sted

Fra på fredag den 26. januar klokken 12:00 og helt frem til søndag aften bliver der i den spanske storby, Barcelona, afholdt den hidtil største og vildeste kvalifikationsturnering nogensinde til et verdensmesterskab i FIFA.

Hvem og hvad?

Hele seks danske FIFA-spillere har fundet sin vej til turneringen i blandt de i alt 128 deltagere, som i november måned kvalificerede sig gennem FUT Champions ved at slutte i top 64 på hver deres konsol. På denne måde har man nu fundet de 128 bedste FUT-spillere i verden, der skal kæmpe om en plads i top 16, som giver adgang til Global Series playoff senere i år.

Præmiepulje

Det er dog ikke det eneste, som disse håbefulde deltagere kæmper for. Med en præmiepulje bestående af hele 200.000 amerikanske dollars, hvoraf 22.000 af dem går til vinderen, kan deltagerne nemlig også sikre dem selv en præmie ved at ende blandt de sidste 64 i turneringen. Herunder kan du se hele præmiefordelingen:

Placering Pengepræmie i dollars
65-128 0
33-64 $1.000
17-32 $2.500
16-9 $5.000
8-5 $8.000
4-3 $10.000
2 $14.000
1 $22.000

 

Mulighed for at følge med hjemmefra

Et top professionelt og underholdende team af stærke personligheder sørger desuden for, at det bliver muligt for dig at følge med hele weekenden igennem fra Danmark af. Spencer Owen, Chu Morah, Jimmy Konrad samt ikke mindst de to kommentatorer, Richard Buckley og Brandon Smith, sidder nemlig klar til at guide dig igennem turneringen med både interviews, analyse og ikke mindst masser af verdensklasse FIFA-kampe.

Palau Sant Jordi: Stedet hvor den første udgave af FUT Champions Cup vil blive afviklet. Dette er den største indendørsarena i Spanien og kan rumme op mod 17.000 siddepladser.

Et nyt og anderledes format

Turneringen vil desuden også have sig et fuldkommen nyt format, vi endnu ikke har set eller hørt om før. Det kommer blandt andet til at blive således, at hver konsolplatform har sin egen gruppe, hvor samtlige 64 spillere bliver placeret i. Ønsker du at vide mere om det nye format, kan du læse vores nærmere uddybelse af det lige her.

Sports-Gaming.dk med på sidelinjen

Sidst men ikke mindst kan vi også meddele, at Sports-Gaming vil være til stede på sidelinjen, og I kan derfor se frem til både at læse, se og høre reaktioner fra dansker-lejren, imens vi naturligvis også vil forsøge at dække alle andre omgivelser til eventet – glæd jer!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.