Det er i aften, at 7. spillerunde af eSuperligaen skal afvikles, og det med flere spændende kampe i mellem!

Første kamp på dagsordenen er Silkeborg mod Vejle, og specielt Vejle har fået gang i scoringerne deres seneste par kampe, mens Silkeborg derimod de seneste to kampe har lukket hele 12 mål ind. Derfor må Vejle anses for at være favoritter, i det vi forventer bliver et målrigt opgør. Vejle kan samtidig med en sejr i dette opgør ryge op 4. pladsen, hvis OB alt andet end vinder i deres opgør mod FCK, og ser man på statistikkerne, ville det også være en kæmpe præstation, hvis OB skulle gå hen og vinde mod netop FCK. FCK har nemlig endnu ikke tabt en kamp i eSuperligaen, men skulle OB alligevel tage en sejr med hjem, ville det i den grad give spænding i toppen af tabellen.

I den helt modsatte ende af tabellen har vi dagens opgør mellem FC Helsingør og AC Horsens, som indtager henholdvis 16. og 13. pladsen i eSuperligaen. Helsingør, som endnu ikke har vundet en kamp, får derfor en oplagt chance for at tage deres første sejr og komme væk fra sidste pladsen. Der skal dog heller ikke tvivles på, hvor meget Horsens har på spil i denne kamp, da der kun for dem, er 3 point op til 6. Pladsen. Et meget spændende opgør er derfor i vente, og det er helt sikkert, at begge hold vil gøre alt for at få de 3 point på kontoen.

Et andet hold som også vil gøre alt for at få de 3 point på kontoen, er Brøndby, som efter sidste spillerunde nu finder sig selv i helt uvant position, nemlig 2. pladsen. De tabte som bekendt københavner-derbyet til FCK, og har nu brug for genrejsning. Dette kommer højst sandsynligt til at gå ud over Sønderjyske, som blot har samlet 3 point indtil videre i sæsonen. Så medmindre Sønderjyske kan finde noget helt specielt frem til netop denne kamp, ser vi det som en klar Brøndby sejr.

Modsat bliver det rigtig tæt i opgøret mellem AaB og Esbjerg, som begge kommer med en sejr i bagagen. Opgøret kan altså gå begge veje, mellem de to hold som blot splittes af 1 point i tabellen inden aftenens kamp. Tæt bliver det højst sandsynligt også mellem Randers og Hobro. Hobro som har fået en super start på sæsonen, møder et Randers, som slet ikke har levet op til deres niveau. Der er altså lagt op til spænding, når Randers skal ud og bevise, at de ikke endnu skal afskrives som favoritter til turneringen.

En anden af aftenens helt store kampe er AGF mod FC Midtjylland, som også er en kamp mellem to af ligaens allermest målfarlige hold. Men selvom både AGF og Midtjylland har banket mål ind, har defensiven hos Midtjylland ikke set helt lige så god ud som hos AGF. Dette har resulteret i, at Midtjylland har lukket hele 32 mål ind de første 6 kampe. Grundet dette må AGF også betegnes som favoritter i en af aftenens helt store gysere!                     

                                                                                                      Top 5 over mest scorende hold i eSuperligaen.
                                                           
Sidste kamp på aftenens program er Vendsyssel mod Lyngby. Her må Lyngby ses som klare favoritter, da de bl.a kommer med en sejr over Silkeborg i bagagen, mens Vendsyssel har tabt deres seneste to kampe, og tilsammen kun har samlet 4 point i sæsonen.

Der altså lagt op til et brag af en spillerunde, og aftenens kampe kan som altid følges på Canal 9 og Dplay fra kl 17.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.