Sæson 2 af eSuperligaen nærmer sig med hastigere skridt end aldrig nogensinde før. I den anledning har vi taget en snak med Randers stjernen Hassan ‘Hassanplayer’ Al-Saraf.

I sidste års udgave af eSuperligaen røg Randers ud til et velspillende Vejle mandskab, som senere hen endte med at komme helt til finalen. Nederlaget var dog meget snævert, og blev med cifrene 3-3 afgjort på udebanemål, efter 3-3 kampen mellem ‘LordHjorth‘ og Mohamad Al-Bacha. Hassan spillede i første runde af den kamp 0-0 mod ‘Esser‘.

Det var tydeligt at se at Randers drengene var skuffede over nederlaget, og Hassan håber naturligvis også på mere næste sæson:

“Jeg forventer at vi igen er blandt de 8 bedste hold, og forhåbenligt når vi endnu længere denne her gang end i sidste sæson.”

Siden afslutningen af sidste sæson er der løbet en masse vand under broen, og her hentydes der specielt til det omtalte gameplay, som er blevet markant ændret, siden vi sidst så Randers stjernen i aktion:

“For at være helt ærlig så er jeg indtil videre fint tilfreds med den nye patch. Jeg synes den belønner den spiller som er mest tålmodig og kan skabe flest chancer, fremfor man bare kan skyde fra 40 meter med ryggen til mål og håbe på det bedste.” 

FIFA er dog meget mere end kvalitet med en controller, og det beskriver Hassan også, da han fortæller os om hvad han har ændret frem mod den nye sæson:

“Jeg har ændret en hel del på måden jeg går ind til en kamp på. FIFA er meget mentalt spil også, så hvis man ikke er klar i hovedet så kan det være ligegyldigt hvor god man er med en controller.”

Når man snakker om Randers, kan man ikke undgå at nævne deres ekstraordinære fans, som virkelig har gjort et positivt væsen af sig gennem eSuperligaen, og det er bestemt også noget som Hassan ligger vægt på:

“Jeg glæder mig helt sindsygt til at komme i gang og se alle de sindsyge fans vi har. Deres opbakning betyder utrolig meget og der føles ikke en bedre følelse end at gøre dem alle glade. Jeg havde det utrolig skidt efter playoffs for sæson 1, da jeg virkelig følte vi skuffede dem allesammen, men det har samtidig motiveret mig mere end nogensinde til at præstere i sæson 2.”

Med det sagt ønsker vi selvfølgelig Hassan og resten af eSuperliga spillerne held og lykke i den nye sæson.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.