Der blev leveret underholdning både på- og udenfor banen, da blandt andre de fire tophold i eSuperligaen mødte hinanden tirsdag aften.

Fankulturen har nu også ramt eSuperligaen.

Tirsdag aften, da fjerde spillerunde skulle afvikles, formåede både spillere og publikum at levere et show i verdensklasse.

Match of The Day var uden tvivl kampen mellem Odense Boldklub og Brøndby IF, hvor eSuperligaens seere for alvor fik fornøjelsen af at overvære, hvad et simpelt FIFA-opgør kan byde på.

Keglekongen leverede strike

Få minutter inden kampstart blev der i aftenens udsendelse vist et indslag af Signe Amtoft, som var på besøg i Nyborg Kegleklub, hvor OB-spiller Claes ‘KegleKongen’ Hansen til dagligt dyster i spillet kegler, når han ikke har controlleren i hånden.

Her fremviste fynboen og resten af Kegleholdet, hvordan man fejrer en strike på bedste vis, og dette blev faktisk fremvist hele fire gange yderligere i løbet af aftenen, da FIFA-kampen mellem Claes Hansen og Frederik Fredberg blev sparket i gang.

Efter en fremragende præstation af KegleKongen gav han nemlig sin holdkammerat Lasse ‘Kongen’ Bækkelund et glimrende udgangspunkt i form af en flot 4-3-sejr inden anden kamp, hvor Daniel ‘Dingo’ Kristensen skulle forsøge at levere et comeback for Brøndby.

Dingo fortsatte her sit fantastiske spil og kom hurtigt foran 2-0 mod Bækkelund, der dog med ti minutter igen fik reduceret til 2-1 og derfor samlet set 5-5. Det var derimod ikke nok for Bækkelund og OB, som efter det sidste slutfløjt måtte se sig slået på reglen om udebanemål til et vel spillende Brøndby-mandskab, der nu fortsat ligger til tops og samtidig er det eneste hold, som endnu ikke har smidt point i ligaen.

Se her highlights fra OB-Brøndby samt alle andre kampe fra fjerde spilledag.

Midtjyllands Niller overhaler Üstün i kampen om topscorerprisen

Det er ikke blot Dingo, som indtil videre har leveret fra øverste hylde. Nicklas ‘Niller’ Stensgaard fra FC Midtjylland skulle ligeledes forsøge at komme tilbage i kamp 2, efter at midtjyderne tabte første kamp 2-1 i opgøret mod SønderjyskE. Dette blev til gengæld gjort på noget mere overbevisende niveau, eftersom det samlede slutresultat til sidst lød på 11-3. Med en 10-1-sejr overhaler Niller derfor AGFs Fatih Üstün på topscorerlisten og ligger lige nu med imponerende 19 mål og et scoringsnit på 4,75 mål pr. kamp. FC Midtjylland kravlede samtidig op på en fjerdeplads i tabellen, der dermed ser således ud:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.