FIFA eClub World Cup vender nu for tredje gang tilbage, når de forsvarende mestre fra Brøndby IF sammen med 15 andre klubber eller organisationer skal dyste med om verdensmesterskabet den 9.- og 10. februar.

FIFA eClub World Cup anno 2019 sætter endnu en gang rammerne for den ultimative turnering for klubholdene, når verdenmesterskabet for klubhold og organisationer for tredje år i træk vender tilbage.

I alt 16 hold skal igen i år dyste med om en præmiepulje bestående af hele 100.000 amerikanske dollars samt 1.500 Global Series-point til begge spillere på det vindende hold.

Brøndby IF har allerede sikret deres plads i turneringen på baggrund af sidste års sejr, da Frederik Fredberg og Fatih Üstün – nu udskiftet med Daniel ‘Dingo’ Kristensen – kunne løfte trofæet og bringe det hjem til Danmark for anden gang i træk.

De klubber og organisationer, som ønsker at deltage, skal mellem den 7.- og 11. januar spille med i en onlinekvalifikation om de resterende 15 attraktive pladser i samme format, som spillerne i selve finaleturneringen den 9.- til 10. februar dyster i, nemlig to gange én bedst af 1-kampe hvor vinderen af opgøret bliver afgjort på den samlede målscore, ligesom det ses i eSuperligaen. Hvert hold skal stille op med én repræsentant på Xbox One og én repræsentant på PlayStation 4.

I kan her læse meget mere om tilmelding til turneringen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.