En masse vand er løbet under broen, siden Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen i selskab med sin tro partner August Rosenmeier vandt sæson nummer 2 af eSuperligaen. Nogle ting er dog stadig ved det samme, og det gælder specielt for Marcuzos niveau. Vi har taget en snak med stjernen frem mod finalen d. 31 maj i Madrid.

Marcuzo er kendt som en mand der lige ud af posen siger hans mening, og sidst da vi snakkede med ham forud for semifinalen i eSuperligaen, var han ikke bange for at påtage sig favoritværdigheden. Svaret havde dog ikke så meget kant denne her gang, da vi spurgte ham hvordan han ville vurdere sine egne vinderchancer:

Det synes jeg egenligt er ret svært at sige. Efter min mening, så ser jeg kun 4 ud af det 8 der er med, som rent faktisk har en chance for at vinde det hele. Det er Joksan og Zezinho som møder hinanden i kvart, og så lev og jeg som også møder hinanden i kvart, og vi er på hver sin side af bracket, så jeg er næsten sikker på de to finalister bliver fundet mellem de to matchups.

Der skal ikke herske nogen tvivl, om hvor vidt Marcuzo har haft en godkendt sæson i år. Står det til ham selv, så tager det selv så tager sæsonen naturligvis endnu et skridt op ad rangstien, hvis det bliver til en sejr i Madrid:

Hvis jeg vinder eCL, så har jeg ligepludselig haft en utrolig stærk sæson. eCL sejr ville i mine øjne gøre, at jeg er den dansker der hvert fald har haft det stærkeste år. Siden eSuperligaen har jeg jo været til henholdvis e Champions league og LQE Atlanta, hvor det er gået udemærket. Efter Atlanta har jeg dog slet ikke rørt spillet som er små 2 uger siden, så jeg begynder stille og roligt at starte op igen med wl denne weekend. “

Som mange nok er klar over bliver der dagen efter spillet Champions League finale på den rigtige grønsvær, og heller ikke her er Marcuzo bleg for at pege på hvem han ser som den rigtige vinder. Marcuzo skal vel og mærke ind og se kampen mellem Liverpool-Tottenham:

I den rigtige finale er der kun en vinder i mine øjne, og det er Liverpool. Jeg har været kæmpe Liverpool mand siden jeg lærte at gå, så alene det at skulle ind og se finalen live er en kæmpe oplevelse som jeg ser så utrolig meget frem til.

Herfra skal der lyde et kæmpe held og lykke til Marcuzo i Madrid. En event som vi naturligvis vil følge tæt her på siden.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.