Se eller gense her i artiklen den seneste video fra EA Sports FIFA, der i går aftes lavede deres egen optakt til eChampions League-finaleshowet.

Om blot én uge går det løs, når otte finalister mødes i Madrid på Atlético Madrids stadion Wanda Metropolitano for at spille med i historiens første eChampions League – med andre ord Champions League på den virtuelle grønsvær.

De otte FIFA-spillere kæmper i alt med om 280.000 dollars, der skal fordeles mellem dem, hvoraf vinderen vil løbe afsted med hele 100.000 af dem.

Kort fortalt er der alt at se frem til, og EA Sports FIFA selv har da af den årsag også lagt ekstra mange kræfter i optakten til lige netop dette event.

Herunder kan du se deres eget preview show, som de sendte live i går aftes, hvor der blev kigget frem mod de fire kvartfinaler med skarpe analyser og en række anekdoter.

Hverken F2Tekkz, MsDossary eller Nicolas99fc er med blandt de otte sidste, og derfor er spændingen altså ekstra stor forud for den store finale, hvor blandt andre danske Marcuzo skal dyste med. North-profilens opgør mod LevVinken er desuden det opgør, som værterne ser mest frem til.

Se hele pre-showet her:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.