Så er eChampions League her endelig!

EA SPORTS og UEFA har netop annonceret, at eChampions League bliver en realitet, og at turnering kommer til at fungere som en udvidelse til den nuværende EA SPORTS FIFA 19™ Global Series. Den nye eChampions league bliver derfor også endnu en turnering, hvor man kan indsamle vigtige EA SPORTS FIFA 19 Global Series Points, som er kvalifikations point til 2019 FIFA eWorld Cup næste sommer.

Turnering vil blive spillet på Playstation 4, og kvalificerede spillere vil konkurrere i eChampions League Global Online Knockout turneringer 2-3 marts, hvor de 64 bedste spillere går videre til en live kvalificerende begivenhed den 26.-27. april. Her vil kun de bedste 8 gå videre til den store eChampions finale, som bliver spillet i Madrid den 31. maj.

Dette er også dagen før den “rigtige” Champions League finale, som ligeledes bliver spillet i Madrid den 1. juni. Med dette prøver man at skabe en to-dages fejring af digital og traditionel fodbold, og for yderligere at skabe en forbindelse mellem digital og traditionel fodbold, vil man også til branding af turneringen bruge fodboldspillere, som har været med i Champions League gruppespillet.

Vinderen af eChampions League vil gå derfra med rundt regnet 650.000 danske kroner og 850 EA SPORTS FIFA 19 Global Series Points.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.