Tidligere blev grupperne til FIWC Regionals i München annonceret, og en af de danske håbefulde spillere er Marcus ‘Marcuzo’  Jørgensen fra Brøndby eSport. Under navnet ExpectSporting har Marcus kvalificeret sig til FIWC Regionals igennem sæson 3 i Weekend League, og derfor er han nu klar til at kæmpe med om en af de eksklusive pladser til verdensmesterskabet i FIFA, som afholdes i London til August.

Vi har taget en snak med Marcus omkring gruppelodtrækningen og egne forventninger til turneringen:

Marcus Jørgensen til Regional Qualifier i Madrid i maj

Så er lodtrækningen til grupperne i München annonceret – hvad siger du til din gruppe?
“Altså, jeg er egentligt bare glad for, at jeg ikke har ramt en dansker i min gruppe. De to jeg tabte til i Madrid, dem er jeg i gruppe med igen, så jeg ser frem til at forhåbentligt få revanche. Jeg synes min gruppe er meget lige, men den spiller jeg umiddelbart mindst vil møde er BryanHessing, fordi han spiller så ufatteligt kedeligt, hvis han kommer foran.”

Hvad er dine egne forventninger til turneringen?
“Førsteprioritet, det må være at ikke ende som nummer fem i gruppen. Hvis jeg først får spillet mig varm, så tror jeg, at jeg har utrolig gode muligheder for at gå rigtigt langt.”

Formatet er således, at man spiller alle mod alle i gruppen og nummer fem ryger ud før en knockout-fase – derfor er det vigtigste i første omgang at kæmpe sig i top 4 i gruppen.

Hvordan forbereder du dig til FIWC Regionals?
“Mine forberedelser vil nok bestå af lidt FUT Champions og så nogle kampe mod gode spillere og ikke mindst min ‘træningsmakker’ August Rosenmeier.”

Hvor mange dansker får vi at se til FIWC i London?
“Jeg synes det er svært at sige, hvor mange der kommer med, fordi niveauet er så højt. Men hvis alle rammer topniveau på dagen, så får vi tre danskere at se til FIWC, som ville være et ønske-scenarie.”

Gruppe 5, som Marcus er en del af, skal spilles d. 15. juni og der skal lyde et stort held og lykke herfra!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.