Hele fem danskere er i blandt de i alt 64 PlayStation 4-spillere, som de kommende to dage skal kæmpe med om store præmier i en vaskeægte Champions League i FIFA-regi.

Nyt FIFA-event, ny historie

Der fortsættes med at skrives historie på turneringsfronten i FIFA esports. For to uger siden mødtes tyve forskellige nationer, da FIFA eNations Cup for første gang nogensinde blev introduceret, og i dag skal den officielle ‘eChampions League’ så sparkes i gang, når 64 af verdens bedste PlayStation 4-spillere mødes i Manchester for at spille med i denne uhyre prestigiøse turnering. Hvis man er interesseret i at oddse på sådanne turneringer, så kan man få gode betting tips forskellige steder på nettet.

Fra klokken 13:30 i dag kan du følge med på EA Sports FIFA’s sociale medier, hvor der i en halv time vil blive varmet op til første opgør i det efterhånden sædvanlige swiss-gruppespil, der til denne turnering har hele syv runder, som alle bliver afviklet i dag.

En unik mulighed

Det gælder her for de kvalificerede FIFA-spillere at vinde minimum fire runder af bedst af to, hvilket vil give adgang til slutspillet og 1/16-finalen lørdag, hvor det herfra vil kræve to bedst af to sejre for at nå til den altafgørende top 8, der inviteres til at spille den store finale i Madrid den 31. maj blot én dag før Champions League-finalen.

Skulle man formå at ende i blandt de bedste otte i weekendens turnering, kan man se frem til en kæmpe oplevelse og ikke mindst nogle vilde pengepræmier, idet man vil være sikret minimum 15.000 dollars, mens det er muligt at vinde helt op til 100.000 dollars.

Turneringen har dermed en præmiepulje bestående af 280.000 dollars.

Favoritterne er på plads

Det bliver da heller ikke det rene barnemad at nå så langt. Favoritfeltet er nemlig også på plads i turneringen i form af blandt andre F2Tekkz, MsDossary, Nicolas99fc og mange flere.

Fem danskere har desuden fundet sin vej til denne eChampions League. Det bliver henholdsvis Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen, Andreas Hedegaard, Mikkel ‘LordHjorth’ Bach, Jeppe Kobberholm og Frederik Fredberg, der skal repræsentere Danmark samt deres respektive klubber og organisationer. Hedegaard og Kobberholm gør samtidig deres internationale debut, og det bliver derfor utrolig spændende at se, hvad de kan udrette sammen med de tre andre, som har en del mere erfaring og vil være mindst lige så sultne efter at kvalificere sig til finaleeventet.

Se med direkte på EA Sports FIFA’s kanaler

I dag fredag kan du følge med i underholdningen fra 13:30 til 22:45 dansk tid, mens du i morgen lørdag kan følge med klokken 14:00 til 22:00 dansk tid. Se med her:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.